Son Konu

Arkadaşlarınız İcin Gunaydın Mesajları Komik

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arkadaşalrınızla paylaşacağınız en komik gunaydın mesajları sizlerle

ALT :wwwupluploadsgunaydinmesajlari4441gunaydinmesajlari4441ALT

Cabuk kalkmassan kafandaki bitler istifa edecekHadi Kalk Artık Gunaydın Arkadaşım

Bir şairinde bir mısrasında dediği gibi sabah oldu ne uyuyorsun sevgilim hadi kalk gunaydın sana

Gunaydın cayımın şekeri, gunaydın ekmeğimin yağı, gunaydın balım, pekmezim, recelim Kahvaltı hazır mı?

Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım Gunaydın CANCAZIM imagesarkadaslarinizicingunaydinmesajlarikomik5ad91f06609c1png

Geceleri uzaklara dalar gider gozlerim Her şeyden cok sana olan ozlemim Bu sabah sırf senin icin acıldı gozlerim Gunaydın benim herşeyim…

Gunaydın hayatımın anlamı gunaydın icimin sonmeyen ateşi gunaydın baş tacım Gunaydın guzeller guzelim
Gunaydın sabahı aydınlatan guneşim…

Gunaydın haydi kalk uyan gel katıl bize gir aramıza bir fırca bir macun her yemekten sonra

Gunaydın sizlere kısa ve komik Gunaydın mesajları derledik beğeneceğinizi umduğumuz en guzel ve komik Gunaydın Mesajları sayfamızda sizlerle

Gunaydınnn başımın belası, yazsam suc yazmasam suc ama kalk artık tatlımmmmm

Dun gece gene aklımda sen vardın, şoyle bir icimi cekerek derinlere dalmışım ve sabah senin hasretinle uyanmışım Seninle beraber uyanmak dileği ile gunaydın bir tanem…

İşe bak ya bir gun daha yaşlandık Sende hala yatıyorsun uyumayla omrun bitti bee hadi bi kalk artık ya imagesarkadaslarinizicingunaydinmesajlarikomik5ad91f06609c1png Gunaydın

Kalk artık yata yata yatağı curuttun garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye Gunaydın

Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, gunaydın;dost bağımın gonca gulu, gunaydın;canımın cananı…
Aklım yureğim ve duam daima seninle gunaydın

Gunaydın aşkım o kadar guzel bir gun olsun ki bugun, hic bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının ozlemini cektiğin huzur sevgi aşk heyecan mutluluk ve sevinc dolu bir gun gecirmen dileğiyle…

Üst Alt