Son Konu

Arkadaşlıktan Aşk Üçgenine Dönüşen Ebrar Karakurt, İmge ve Beliz'in Senaryoluk İlişkisine Gelen Komik Yorumlar

teknoloji

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Ebrar Karakurt'un kadro arkadaşı Beliz ile ilgiye başladığı savı gündeme oturdu. Ebrar Karakurt, Karakurt'un eski sevgilisi İmge ve Beliz'in geçmiş yıllarda yakın arkadaş olması ise herkesi şaşırttı. Bi' garip aşk üçgenine dönen savlar da goygoycuların komik yorumlarına sebep oldu. Bizler de sizler için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'u hepimiz tanıyoruz. Kendisi şu an İtalyan ekip Novara'da bizleri en güzel halde temsil ediyor.

Başarılarının yanında ilgileriyle de gündemde olan Karakurt, İmge ile olan bağıyla çok konuşulmuştu.

Çiftimiz, herkesin aşkla baktığı münasebetlerine devam ederken ayrılık kararı almışlardı.

Sonrasında tekrar barışsalar da ilgileri ayrılıkla sonuçlanmıştı.

İmge'nin Devin ile bağlantıya adım atmasıyla başlayan göndermeli süreç de İmge ve Ebrar münasebetini kaotik bir hale getirmişti.

Ortaya atılan son savlarla birlikte ise Ebrar'ın ulusal gruptan arkadaşı olan Beliz ile münasebete başladığını öğrendik.

Ebrarı'ın Beliz ile bağa başladığı savlarının yanında Beliz, İmge ve Ebrar üçlüsünün geçmiş yıllarda yakın arkadaş olduğu gerçeği trajikomik yorumlara sebep oldu.

Kaos kokuyor buralar.

Bir sonraki adım ne olacak sanki.

'Kavak Yelleri' dizi senaryosu üzere oldu.

İronik bir yorum sanırım...

En yakın arkadaş kavramı sarsıldı üzere bende.

Duvarı izledim şu hal...

Hangisi hangisi?

Dizi ismi teklifleri ne olurdu?

✍️

Benim de bütün algılarım ve niyetlerim sarsıldı bu hususla ilgili.

Bakalım bizleri neler bekliyor.

Siz bu hususta ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Üst Alt