Son Konu

Aşık Edici Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşık Edici Mesajlar
Aşık Edici Mesajlar Kısa

Senin icin her zaman dua ediyorum nazar değmesin kalbine senin icin şarkılar yazıyorum belki duyarsın gelirsin caldığın kalbimle

Sen benim icin bir değilsin sen benim icin benimsin seni rakamlarla ifade edemem sen benimsin

Aşık oldu garip kalbim sevdim seni kalbim oldu deli, adını kalbimde sayıklıyorum adını gunduz gece

Sen kac ben kovalarım sen ne zaman yorulursan o zaman kabullenirsin bendeki sevgiyi

Yaşanacak gunleri hayal ediyorum seninle umutlarımı bağladım kalbine hayaller kuruyorum şimdi seninle deviyorum seni

Hayat su gibidir icmesi tatlı sana yararlı, sende benim suyumsun susadıkca adını haykırıyorum dunyama, seninle hayat buluyorum bunuda anla

Ayrılık acısı gibi sevmenin acısıda vardır, seviyorum derken acı cekenler arasındayım duy artık feryadımı uzat elini bekliyorum seni

Seni ilk gorunce tutuldu dilim durdu dunyam sanki, seni ilk gorunce hayat gozume renkli geldi kalbim dile geldi seni gorunce aşık oldu bu deli

Aşık olmak nedir bilmezdim oğrendim sayende seni gorduğumde dunya donuyormuş dedim, seni gordum gozlerinde bittim

Yorulmuşken kalbim donen dunya icindeki acımasız hayatta, seni gordum icimdeki dunya donmeye başladı durduramıyorum icimdeki dunyayı harekete gecirdin engel olamıyorum seniyorum seni

Bir ruzgar gibi hayatım savrulurken acımasızca sen cıktın karşıma tuttun elimi cektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir oğrendim yanında

Kalbim bomboş kalmıştı sanki atmıyordu sessiz kalmıştı kusmuştu sanki bana, seni gordu gozlerim kalbime haber verdi kalbim direk seni kendine yazdı ve oyle aşık oldum sana

Yeminlerimi senin uzerine soyluyorum gercekten seni seviyorum yemin ederim bu sevgi sen olduğun surece yanımda bitmez bunu unutma

alıntı

Üst Alt