B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Tem 2024 #1 Aşık Veysel Turkuleri, Aşık Veysel Turku Sozleri En guzel Aşık Veysel Turkuleri imagesasikveyselinturkuleri5add12e8b0913 Dostlar Beni Hatırlasın Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Duğun olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın Can kafeste durmaz ucar Dunya bir han konan gocer Ay dolanır yıllar gecer Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak Tutmez baca yanmaz ocak Selam olsun kucak kucak Dostlar beni hatırlasın Ne gelsemdi ne giderdim Gunden gune arttı derdim Garip kalır yerim yurdum Dostlar beni hatırlasın Acar solar turlu cicek Kimler gulmuş kim gulecek Murat yalan olum gercek Dostlar beni hatırlasın Gun ikindi akşam olur Gor ki başa neler gelir Veysel gider adı kalır Dostlar beni hatırlasın Aşık Veysel imagesasikveyselinturkuleri5add12e9c718a Derdimi Dokersem Derin Dereye Derdimi dokersem derin dereye Doldurur dereyi duz olur gider Irakipler geldi girdi araya Korkarım yar benden yoz olur gider Ilgıt ılgıt yeller eser seherde Dost beni duşurdu onulmaz derde Yar ile buluşsak bir tenha yerde Duyar ırakipler soz olur gider Pervane ateşten sakınmaz canı Uğruna koymuşum başı bedeni Doldur tufengini hedef et beni Yaram doksan dokuz yuz olur gider Veysel der cıkayım bir yuce dağa Ağaclar bezenmiş yeşil yaprağa Zaman gelir tenim duşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider Aşık Veysel imagesasikveyselinturkuleri5add12e9c718a Deli Gonul Değme Caydan Bulanmaz Deli gonul değme caydan bulanmaz Coşarsa dalgası kendinden olur Derdsiz aşık diyar diyar dolanmaz Gezdirir kavgası kendinden olur Gonule delidir demiştik baştan Uşumez borandan ıslanmaz yaştan Boğulmaz denizden yenmez ateşten Ateşi kor kozu kendinden olur Gonul bir deryadır dalgası dinmez Her guzele meyil verip dost denmez Taşıma su ile değirmen donmez Dokulur carka su kendinden olur Yuce dağlar ova gibi duzlenmez Veysel muhannetten kerem gozlenmez Tilki golgesine arslan gizlenmez Yiğidin golgesi kendinden olur imagesasikveyselinturkuleri5add12e9c718a Dost Dost Diye Dost dost diye hayalına yeldiğim Dostusa ayırmış ozunu benden Catık kaşlı benlerini saydığım Dostusa ayırmış ozunu benden Hani dost uğruna can baş verenler Hasletin soylesin gozle gorenler Şimdi bizden yuz cevirmiş yarenler Evvel kekitmezdi gozunu benden Gozum yaşı doner mi ola sellere Bu ayrılık har duşurur gullere Evvel aşinaydım her bir hallere Şimdi sakınıyor sozunu benden Aşık Veysel
Aşık Veysel Turkuleri, Aşık Veysel Turku Sozleri En guzel Aşık Veysel Turkuleri imagesasikveyselinturkuleri5add12e8b0913 Dostlar Beni Hatırlasın Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Duğun olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın Can kafeste durmaz ucar Dunya bir han konan gocer Ay dolanır yıllar gecer Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak Tutmez baca yanmaz ocak Selam olsun kucak kucak Dostlar beni hatırlasın Ne gelsemdi ne giderdim Gunden gune arttı derdim Garip kalır yerim yurdum Dostlar beni hatırlasın Acar solar turlu cicek Kimler gulmuş kim gulecek Murat yalan olum gercek Dostlar beni hatırlasın Gun ikindi akşam olur Gor ki başa neler gelir Veysel gider adı kalır Dostlar beni hatırlasın Aşık Veysel imagesasikveyselinturkuleri5add12e9c718a Derdimi Dokersem Derin Dereye Derdimi dokersem derin dereye Doldurur dereyi duz olur gider Irakipler geldi girdi araya Korkarım yar benden yoz olur gider Ilgıt ılgıt yeller eser seherde Dost beni duşurdu onulmaz derde Yar ile buluşsak bir tenha yerde Duyar ırakipler soz olur gider Pervane ateşten sakınmaz canı Uğruna koymuşum başı bedeni Doldur tufengini hedef et beni Yaram doksan dokuz yuz olur gider Veysel der cıkayım bir yuce dağa Ağaclar bezenmiş yeşil yaprağa Zaman gelir tenim duşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider Aşık Veysel imagesasikveyselinturkuleri5add12e9c718a Deli Gonul Değme Caydan Bulanmaz Deli gonul değme caydan bulanmaz Coşarsa dalgası kendinden olur Derdsiz aşık diyar diyar dolanmaz Gezdirir kavgası kendinden olur Gonule delidir demiştik baştan Uşumez borandan ıslanmaz yaştan Boğulmaz denizden yenmez ateşten Ateşi kor kozu kendinden olur Gonul bir deryadır dalgası dinmez Her guzele meyil verip dost denmez Taşıma su ile değirmen donmez Dokulur carka su kendinden olur Yuce dağlar ova gibi duzlenmez Veysel muhannetten kerem gozlenmez Tilki golgesine arslan gizlenmez Yiğidin golgesi kendinden olur imagesasikveyselinturkuleri5add12e9c718a Dost Dost Diye Dost dost diye hayalına yeldiğim Dostusa ayırmış ozunu benden Catık kaşlı benlerini saydığım Dostusa ayırmış ozunu benden Hani dost uğruna can baş verenler Hasletin soylesin gozle gorenler Şimdi bizden yuz cevirmiş yarenler Evvel kekitmezdi gozunu benden Gozum yaşı doner mi ola sellere Bu ayrılık har duşurur gullere Evvel aşinaydım her bir hallere Şimdi sakınıyor sozunu benden Aşık Veysel