Son Konu

Aşk acısı çeken dertli nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşk acısı çeken acıklı nickler aşk acısı çeken nickler aşk acısı çeken msn nickleri sözler acı sözler dertli nickler Aşk yüzünden dert çile çeken herkes için msn iletisinde kullanabileceği hasret dolu istek batmış üzgün nickler Sen seni seveni görmeyecek dek körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek dek gururludur Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan fakat son sözüm seni seviyorum olacak Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var Ayrılık küçük sevgileri öldürür, lakin büyük sevgileri güçlendirir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi Tüm mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle bir parça sevinç, bir parça umut ve bir parça sevinç gönderiyorum sana Başkasına kendinden artı değerinde verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin DÜN CICEKCININ ÖNÜNDE BIR GÜL GÖRDÜM, DÜNYANIN EN GÜZEL GÜLÜ BENIM DIYE HAYKIRIYORDU O GÜLÜ ALDIM, FAKAT EN HOŞ GÜL OLDUGU ICIN DEGILSENI GÖRÜP UTANSIN DIYE! ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM seni yyldyzlara benzetiyorum onlar dek güzel,çekici ve güzelsin fakat aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRADAN ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRADAN TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM millet kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü bir yerde senin bir gülüşün için yaşayan biri var ASK:GÜLÜ DIKENIYLE AVUÇLAMAYA BENZER ELLERIN KAN IÇINDE KALIR FAKAT DIKENLERIN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN Ne seni hatırlamamak için bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayanacak bir kalbim var Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce iyi anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek yok de sana hep yeniden başlamak isterim Askin birincil solugu mantigin son solugudur( Merhamet Etmek sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür Zevk sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır Tiryakilik sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır Sevgi layık vermesini bilmektir Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır Gel, bir bestem de sen ol Sevda şiirim, aşk erim Ben seni güftesiz de söylerim Çünkü ben Güftelenmemiş aşkların talibiyim Gel, bir martı da sen ol omzumda NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI ALÇAK PAPATYA!  

Üst Alt