Son Konu

Aşk acısı çeken nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşk acısı çeken nickler aşk acısı çeken nickler acı çeken nickler aşk acısı sözler acı sözler çekenler için Bir GeCe Yarısı Titreyerek Uyanırsan Bilki Resmini Öptüğüm Gündür Bir Gün Sebepsiz Yaşlar Süzülürse O Güzel Gözlerinden Bilki Yokluğundan Öldüğüm Gündür Aşk bir içkidir herkes içemez bir kere içen katiyen vazgeçemez geceleri yıldızlar yakınlasıyor,yagmur yagınca bulutlar birbirlerini ıslatıyor hani varya ben senin yanındayken sen beni ısıtıyorsun sahi sende sevebilir misin beni seni sevdiğim dek dokunabilir misin yüreğime bak orada sen varsın mutluluk nedir deseler sen derim olabildiğince yalnız martıların denizi sevdiği kadar,toprağın suyu sevdiği değin ,benim seni sevdiğim değin sende beni sevebilimisin??? korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın,hatırla! gülün dikeni olmasa hiç bu kadar sevilir miydi Eğer aslında birini seversen, Onu özgür bırak! Sana ait edinmek isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boş yere peşinden koşma Katiyen da senin O L Gözleri kanlı çekmiş esrarı,yürüyor sokakta bir delikanlı,bakışları mahsun lakin belalı,hayata küsmüş lakin dostlarına sevdalı,bir insan görürsen beni hatırla Bir birahane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !! Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Bu Arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !! Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız daima bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara yok be güzelim sana müftelayım sana Tane tane yutulan,Akarsu içinde patlayan Haplara yok be güzelim sana müftelayım sana Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana sevene can feda sevmeyene elveda Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !! Anlaman gerek yaşayıp hissetmen gerek benim gibi deli bir kalp yok gülüm !! O bilIf electricty comes from electrons, does morality come from morons? Moblie phones are the only subject on which men boast about who's got the smallest A friend will bail u out of jail, üçgenin taban olmayan kenarı a best friend will be there with u saying, Damn that was fun! Trying is the first step towards failure If you hate me, I love you too It ain't my fault I'm better than you If you are drinking to forget, pay in advance The funny thing about Common sense is that it's anekdot very common I Dont Like The Drugs, But The Drugs Like Me Save a horse, ride a Cowboy! There are no stupid questions, just stupid people BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU I'm the girl your parents warned you about I'm fat, etap your ugly I can diet I'm cool, I'm hotI'm everything you're not I have lost my phone number, can I have yours? Sometimes I wish I were you, just so I could be friends with me One night the moon said to me, if love makes you cry why dont you leave your lover I looked back beygir moon and said would u ever leave your sky I'm in a good mood don't ruin it by chatting (BRB) The more I learn, the more I forget So why would I learn? When I first talked to you, I was afraid to hold u, when I held u, I was afraid to love u, now that I love you I am afraid to lose you! wнєи ı firsт тαℓк (L) Love is like quicksand… the deeper you fall in the harder it is to get out!(L) Love is like sand if you hold on too tight it might slip away Diamond was just a coal that did well under perssure ஐ๑ஐ๑True love iک like ghoکtک, which everyone talkک about etap few haveکeenஐ๑ஐ๑ (B) Don’t drink and drive you could spill your drink! (B) The rich get richer and the poor get children I would tell ya to go to hell bacak all dogs go to heaven Take my adviceI don't need it anyways Fat people are harder to kidnap Hayranım KaiserDealxa ' ya (kızlar içindir bu nick) тαкє мy αdvicє…ı doи’т иєєd iт αиywαys Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un Şanslı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!  

Üst Alt