iltasyazilim
Yeni Üye
Asker Mektubu,aşker aşk mektubu, Askerin Aşk Batmış Mektubu
bitmeyecek bililiyorum
biter saniyorum;bitmiyor seni fazla özledim
canımın sıkılıp okuldan kaçtığım seninle yağmurda dolaştığım günleri özledimşimdi ise senden uzağım; uzaklarda mektup beklemeyi, şarkılarla susmayı , inat etmeyi,seni dahaçok sevmeyi öğrendim
yağrına birakacak birşey yok ne kızgınım nede kırgınişte bida benim hayatım insan kadere boyun eyiyormuş demekki
aslında yapacak fazla şey vardı yapamadık ne yazıkkı
dünyaya çekicilik bulmaya gelmiştik bulamadan gidiyoruz
ne isterdim biliyormusun?
şöyle kana kana su içmeyi, arka bahçeden domates kopartıp ısırarak yemeyi,kızarmış ekmeğe vişne reçeli sürmeyi,senin gözlerine bakmayı ve doya doya öpmeyi,seni seni birkez daha görmeyi isredim
ayın gümş bir şarkı gibi işldattığı yüreğimi aydınlattığın günü tekrar tekrar ve her tarafta yaşamayı özledim
kalbim aşktan çarpsın isterdim bir gün gideceksin korkusu ile deyil,nefesim; evekoştuğum için kesilsin isterdim, eyer senin dediğin gibi bu bir oyunsa oynarken beni bulmanı isterdimve beni sevdiğini soylemeni kulak vermek isterdim
o vakit nekadar hoş bir şey olduğunu anlardım aşkın
seninle yaşamak ıstıyorum tembelce, aşkla, coşkuyla, sevgiyle
seni sevmekle annemin oğlu, baba annnemin torunu, sevgilimin sevdiği, dünyanın sevmeye, aşka, mutluluğa muhtaç yaşamakta olan olan bir genci olmak isterdim
kimseden korkmadan ,tereddütsüz, kaçmadan seninle aşkı yaşamak isterdim
gömleğime rüzgar,
cebime aşk,
yüreğime sevgi yüklemek isterdim
bir kaldırıma oturup su içmek istiyorum *
bitmeyecek bililiyorum
biter saniyorum;bitmiyor seni fazla özledim
canımın sıkılıp okuldan kaçtığım seninle yağmurda dolaştığım günleri özledimşimdi ise senden uzağım; uzaklarda mektup beklemeyi, şarkılarla susmayı , inat etmeyi,seni dahaçok sevmeyi öğrendim
yağrına birakacak birşey yok ne kızgınım nede kırgınişte bida benim hayatım insan kadere boyun eyiyormuş demekki
aslında yapacak fazla şey vardı yapamadık ne yazıkkı
dünyaya çekicilik bulmaya gelmiştik bulamadan gidiyoruz
ne isterdim biliyormusun?
şöyle kana kana su içmeyi, arka bahçeden domates kopartıp ısırarak yemeyi,kızarmış ekmeğe vişne reçeli sürmeyi,senin gözlerine bakmayı ve doya doya öpmeyi,seni seni birkez daha görmeyi isredim
ayın gümş bir şarkı gibi işldattığı yüreğimi aydınlattığın günü tekrar tekrar ve her tarafta yaşamayı özledim
kalbim aşktan çarpsın isterdim bir gün gideceksin korkusu ile deyil,nefesim; evekoştuğum için kesilsin isterdim, eyer senin dediğin gibi bu bir oyunsa oynarken beni bulmanı isterdimve beni sevdiğini soylemeni kulak vermek isterdim
o vakit nekadar hoş bir şey olduğunu anlardım aşkın
seninle yaşamak ıstıyorum tembelce, aşkla, coşkuyla, sevgiyle
seni sevmekle annemin oğlu, baba annnemin torunu, sevgilimin sevdiği, dünyanın sevmeye, aşka, mutluluğa muhtaç yaşamakta olan olan bir genci olmak isterdim
kimseden korkmadan ,tereddütsüz, kaçmadan seninle aşkı yaşamak isterdim
gömleğime rüzgar,
cebime aşk,
yüreğime sevgi yüklemek isterdim
bir kaldırıma oturup su içmek istiyorum *