Son Konu

Aşk dolu mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
AŞK DOLU MESAJLAR

Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya calışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi cektiklerim Dahadamı cekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gun senin yolunda oleceğim

Gunahın ozuyse seni sevmek cezam cehennem olsun

Aşkım aşkım diye ağlayacaksın başını taşlara hergun vuracaksın sesini duyan yokki ağlayacaksın sen gittin şimdi sıra bende ben bittim şimdi sıra sende
Korku bilmeyen GONUL korkmayı oğrendi(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GONUL sevmeyi oğrendi(SENİ İLK GORUŞTE)Ama bu GONUL tek bir şey oğrenemedi(SENİ UNUTMAYI)

Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? huzunluyum desem care olurmu gokyuzu? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi ruzgar yardım edermi seni bulmama ???

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

Bugun sigaramın uzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes icime cektiğimi

Guzellik; sadece guzel olan şeylerde değil, Guzel gormek istediğin herşeydedir

Gul dediğin nedirki, Solar gider, Ateş dediğin nedirki, Kul olur gider, Gun dediğin nedirki, Gecer gider, Ama sana olan sevgim sonsuzdur, Ancak mezarda biter!!

Guneşi sevdiğini soyluyorsun guneş cıktığında perdeleri ortuyorsunRuzgarı sevdiğini soyluyorsun ruzgar cıktığında kapıları kapatıyorsunYağmuru sevdiğini soyluyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsunKorkuyorum cunku beni sevdiğini soyluyorsun

Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde icinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek

O vefasız kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna omrum bitsede Sana sevmeyi oğreteceğim

Gecelerden ayazı sevmem ya gunduz olmalı ya gece namludan cıkan kurşun ya kalbimin derinlerinden vurmalı ya namludan hic cıkmamalı insan sevdiğini ya olumune sevmeli ya hic sevmemeli

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Seni benden mahrum etme Gozlerinin hastasıyım

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et unku aşk sessiz sevgi dilsizdir

Seni Bir Sercenin Gozyaşı Dokebilme Ihtimali Kadar Seviyorum Bu Kadar mı Diyeceksin Ama Serceler Gozyaşı Doktuğunde OLURLER

Butun dunyayı istediğim renge boyayıp,bu rengi insanlara butun sevginle dağıt,kendini sevginin bir rengi diye tanıtcunku senin varlığın sevgiye en guzel kanıt

kuL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gozLer seni sevdi başkasına bakarmı?

Nekadar cok seversen sev belli etmiyeceksin, sevdiğini belli ediyorsan inan cok uzuleceksin

Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli, senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken duşunduğunu duşunmek olsa gerek diye duşunuyorum

Belki dağlarımda ciğdemler acar, uyur kar altında yeerenim Bir gozyaşıdır yağmurlarım, gulerken ağlatır su verdiklerim

Seni ozleyenlerin ozleminden habersiz, ozleminle ozletensin Sen o ozlenenler arasında encok ozlenensin Seni gormesemde icimde hic bitmeyecek tek ozlemsin

Kalbinde yer yoksa Guzelim ! farketmez ben ayaktada giderim

Dunyanın en guzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

Ağlamak cocuklara, affetmek ise Allah a mahsus Beni birgun aldatırsan cocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem

Hoccakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşcakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

Dertlerin kum tanesi kadar kucuk, sevinclerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve oylesine mutlu ol ki gozunden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun

Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz Unutma gulum sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir

İcinde oyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngozlerin hep gulsunonuda kalbinde oyle bir saklaki gercekten isteyen bulsun

Sozlerin buyuk, yureğin kucuk! Hataların yanlışların cok,doğruların yok! Bir şeyleri goklere cıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine gore şanslı, bana goreyse zavallısın!

Ya Sozlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Cıldırıyorum, Ya da Cok Ozluyorum, Ya Ozlemek Cok Guzel, Yada Ozlenen Cok OZEL

Ne zaman gelirsen gel,başıma tac olursun Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN

Sanal dunya diyorlar buraya,uğradım gectim Beklediğim ufak bir telefon goruşmesiydi, artık ondanda vazgectimGideceksen git yolun acık olsun, gozlerinde yureğinde huzur bulmuştum al istemem o da senin olsun

Seviyorum seni olumsuz bir aşk ile, butun kalbim hayatım seninle, olecek dahi olsam bu kalp ile son nefesimde haykıracağım seni seviyorum diye

Hayatın en guzel anı herşeyden vazgectiğiniz zaman Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu duşunduğunuz andır

Ben senin ne yarin nede canın ben senin ne sevdiğin ne baharın ben senin belki umrunda değilim ama sen benim sen benim nefesimsin

Seni dar ağacındaki bir mahkumun ,hayatı sevdiği kadar seviyorum

Herzaman doğru soyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın

İnsan tırmanırken dağın kafa tutmasına razı olmalıdır

Kristalin bedelini goze almayan,onunla oynamasın

Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır

Aşkın zehir olsa icmezsem, yolun olum olsa donersem, senin icin bu candan vazgecmezsem namerdim

Yureğimin ta icinde bir ateş yanar Yanmayan yer kalmamış sondursen ne yazar Taşa toprağa seni yazdı bu eller Ah sevmenin değeri bir bilseler

Sen benim ruhsatlı sevdam ben senin sevda keşin seni sevmek yaşamaksa ben hic olmedim
İstemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam Ben haramı helale karıştırmam Seninle icilen şarap helaldir Sensiz icilen su bile haram

Üst Alt