B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Cuma saat 01:19'de #1 Aşk ile ilgili Yunus Emren'nin soylediği birbirinden guzel Aşkı anlatan sozler imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd52ec35 Aşkın aldı benden beni, Bana seni gerek seni; Ben yanarım dunu, gunu, Bana seni gerek seni, Girdim Aşkın denizine bahrılayın yuzer oldum Geştediben denizler Hızır'layın gezer oldum Cemalini gordum duşte cok aradım yazda kışta Bulamadım dağda taşta denizleri suzer oldum Gozum seni gormek icin elim sana ermek icin Bu gun canım yolda kodum yarın seni bulmak icin Bu gun canım yolda koyam yarın ivazın veresin Arz eyleme ucmağını hic arzum yok ucmak icin Aşkın, aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Sofilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni, gerek seni Yunus durur benim adım Gun gectikce artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd69bd88 imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd810190 imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd9bb23b
Aşk ile ilgili Yunus Emren'nin soylediği birbirinden guzel Aşkı anlatan sozler imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd52ec35 Aşkın aldı benden beni, Bana seni gerek seni; Ben yanarım dunu, gunu, Bana seni gerek seni, Girdim Aşkın denizine bahrılayın yuzer oldum Geştediben denizler Hızır'layın gezer oldum Cemalini gordum duşte cok aradım yazda kışta Bulamadım dağda taşta denizleri suzer oldum Gozum seni gormek icin elim sana ermek icin Bu gun canım yolda kodum yarın seni bulmak icin Bu gun canım yolda koyam yarın ivazın veresin Arz eyleme ucmağını hic arzum yok ucmak icin Aşkın, aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur Bana seni gerek seni Sofilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek Bana seni, gerek seni Yunus durur benim adım Gun gectikce artar odum İki cihanda maksudum Bana seni gerek seni imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd69bd88 imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd810190 imagesaskileilgilisozleryunusemre5ad91dd9bb23b