Aşk Mesajları 2019
guzel aşk mesajları
yeni aşk mesajları
Aşk: Gulu dikeniyle avuclamaya benzer Ellerin kan icinde kalır ama dikenlerin hesabını gulden soramazsın
Eğer aşkta guzel bir an varsa oda başkalarını baştan cıkartan o yureğin benim icin kan ağladığı zamandır
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı butun ormanları, bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım
Once duştuğumde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi oğrendim,sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim !
Sesine mevsimlerin eğildiği, gozlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gulmeni, dokunuşlar gulecek gibi duran yuzunu ozledim
Bir delinin seni opmesine izin ver ,ama bir opucuğun seni delirtmesine izin verme
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar
Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!
Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin
Aşk coraba benzer ; Cifttir ve birbirine uymalıdır
Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiCunku sen benim icin daima tektin
Aşkımızın suya duşeceğini bilseydim , balık olurdum
Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye
Tek başıma değilim ben ve umitsiz aşkım var
Ruzgar alabildiğine hırcın, yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi
Bir yurek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar cok kan gecerse, yaşam olume ne kadar değerse, sen de benim icin o kadar değerlisin
Bugun mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Guneş yalnızca sizin icin doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gununuz kutlu olsun
Sabah seni izlemesi icin bir melek yolladım peşinden ama duşunduğumden de erken dondu Ne oldu dedim? \Bir melek asla başka bir meleği izleyemez\dedi Canım
Gozlerinde mutluluk, aşk, sevgiyi gordum Aşkım
Bir gun cehennemde karsılaşabiliriz Sen kalp hırsızı olduğun icin , bense Tanrıyı bırakıp sana taptığım icin
Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur
En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır
insanlar kırmızı gullerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar