Son Konu

ask öle bişeyki?(yapamayan gıden olur)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ask öle bişeyki?(yapamayan gıden olur) ask öle bişeyki?(yapamayan gıden olur) 1549076977 1549076977 askolebiseykiyapamayangidenolur5c5509f621ef8askolebiseykiyapamayangidenolur5c5509f621ef8 http:img187imageshackusimg187861000gj3ra11wi9vj4 1549076977 1549076977 askolebiseykiyapamayangidenolur5c5509f85448faskolebiseykiyapamayangidenolur5c5509f85448f http:img91imageshackusimg914901ckbv6 Aşk* yaşamayı bilene aşktır Aşk* sevmeyi bilene aşktır Aşk* özlemleri ile aşktır Aşk* hasrettir ! Aşk nedir biliyormusun ? Aşk anlatılamayacak değin anlamlı Anlatılamayacak dek güzel Bir öyle da yürekliliktir ! Ben yürekliydim* fakat hemen ağlıyorum Birini sevmek yetmiyormuş Birini özlemekte yetmiyormuş Aşkı ben yanlış anlamışım ! Aşk meher sevipte kaybetmekm ​ Hiç titremesin ne elin* Ne de bana verdiğin yüreğin Bana inanmadın* güvenmedin ya; Hiçbirşeyin önemi kalmadı benim için Buruşturup bir yanlamasına atsan* Ola Ki bu değin acımazdı kalbim Hiç titremesin elin* sil gitsin Ben sensiz kalmam nasıl olsa Dünyanın öbür ucunda da olsan* Gözümü yumsam yanıbaşımda olacaksın Elimi kalbime koyacak olsam* Yöntem yöntem dokunurum sanakaçamazsın Çok yoruldum artıkinan Ne anlatmaya halim kaldı* Ne de anlaman için süre Vazgeçmeyeceksin inandıklarından İşte o yüzden sevgilim* Hiç titremesin elin* yüreğin Sil gitsin 1549076977 1549076977 askolebiseykiyapamayangidenolur5c5509f950145askolebiseykiyapamayangidenolur5c5509f950145 http:img84imageshackusimg849003ads305zyo7 Bir hayalin peşinde koşabilmektir aşkÜstelik harcanan yılların sonunda o gerçek dışı hiç gerçekleştirememe olasılığına karşınGünleri geceleri bir odaya kapanarak geçirirken bir telefon çığlığına bir kapı ziline ömrün yarısını verebilmeyi düşünmektir aşk yada duyulacak bir sesle ömrün üstüne bir ömür daha ekleneceğini hissetmektir aşkBirine hayatını bağışlamışken onsuz yapamayacağını düşünürken bir gün yapa yalnız kalma korkusunun tüm vücudunu titretmesidir aşkİhanet dediğimiz iki yanı bariz bıçağın üzerinde yürüme riskini göze almaktır aşkBu bıçak oysa saplanabilir yüreğineBıçağın verdiği acıyı tüm hücrelerinde hissetmene rağmen onu iyi edecek hiçbir ilacı bulamamanın verdiği çaresizliği yaşamaktır aşkHerşey giderken mutluluk ormanına her gün yepyeni fidanlar ekerkeninsanların sana ve ona bakıpta ileri baktığını düşünürken bir sabah uyandığında onu yanına bulamama fikrinin seni çılgın etmesidir aşkTerkedildiğinde hayata küseceğinisuçlayacak yüzlerce insan bulacağınıkin tutacağınıintikam yeminleri edeceğini bilmektir aşkBir arzu şarkısının içini eriten ezgilerinin kulağından girip yüreğine doğru akmasını sonrada gözlerinden damla damla dışarıya taşmasını hissetmektir aşkHiç görmediğinhiç dokunmadığınsesini bile duymadığın birine tutkuyla bağlanmaktır aşkBelkide göreceğin birincil anda bitecektir bu tutkuBuna rağmen delicesine özlemektir aşkTutkun yüzünden aptallıkla suçlanmayıda göze almaktır aşkSana aptal diyenlere söyleyecek hiçbir sözcük bulamazken yüreğinin onu seviyorum diye haykırmasıdır aşk Plansız* hesapsız* ölçmeden* biçmedendüşüncesizce lakin defalarca olumsuzluğunda göze alarak kendini bırakmaktır aşkGüçtür aşkYenilgi yalnızca zayıflara mahsuzdur ve aşkın zayıflığa tahammülü yokturBu yüzden her türlü pisliğe vurdumduymazlığakalleşliğeiki yüzlülüğe aleyhinde kazanılmış bir zaferdir aşkYarını düşünmeden yalnızca içinde bulunduğun anın hazını tüm benliğinde hissetmektir aşkSayılarlaharflerle emin herşeye meydan okuyan bir belirsizliktir aşkO belirsizliğin içinde savrulurken bir sonraki günü dakikasında planlamanın ne dek abuk subuk olduğunu görebilmektir aşkVe aslında hiçbir benzetmenin hiçbir tarifin aşkı tanımaya yetmeyeceğini bile bile bu konu üstünde yazma cesaretini gösterebilmektir aşk​  

Üst Alt