B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Kısa Anlamlı Aşk Sozleri Anlamlı Aşk Sozleri Kısa Aşk Gozlerinde Cenneti Yaşamak Aşk Sozlerinde hayata tutunmak ve Aşk Ellerinde Kalbimin Bir Serce Canı iLe yaşaması Ben kalbimi Sana Sende Ellerini bana Ver Aşkım Hayat Kısa Sanada banada Kalmaz Bu dunya Sen Kısa hayatımın oz Aşkısın Sen Sozlerimdeki Tek Canlısın Aşkım Seninle Olan Dunyayı Ve Seninle yaşanacak Hayatı Sevdim Sensiz Neyleyim Soyle Bebeğim? Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma Tut Elimden Aşkım Cesaretin Varmı Bakalım oLum benim diğer adım Sen Sadece Sozlerimde Değil Hayatımda ve bedenimde yaşattığım iLahımsın Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim Aşkımı Anlatsamo haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım Odalarımdaki Sessiz ve Boş Duyguların Adamı Oldum, Seninle Hayat Buldum Ve Sensiz yeniden Odamda işe yaramaz Oldum Gel Bu Hayata Birlikte Gulelim hayat Bile Kıskansın Aşkımızı inadına guLeLim hayata Belki ozaman anLar Acıların icinde Gulmeyi Sen Zaten Artık icimde bir Alevsin Kalbimde Merkezsin beynimdeki Duşuncelersin Nefesimdeki Ses'sin, Sen benim icimdeki BEN'sin Aşkım Terk Edilmiş Sohbaharların Duygusuz Kalmış Veysimlerin Adamıyım bana Yaz Yaşatmak iStermisin Bebeğim? Gulsun Yuzun uzulmesin Sıcak kalsın Ellerin titremesin bana baksın gozlerin Gulsun Yada Ağlasın Ama Sadece Bana Baksın Aşkım Bensiz Gitme Uzaklara ben Seni gecelerin Koynunda Unutmadım Seni Severek Yaşadım Seni Bekliyorum Hayatım Sen Benim Aşk Oyunum Değil Hayatımdaki En Buyuk Oyunsun Bebeğim, Sen OLmazsan ben Olamam Bu hayat oyununda Sevgilim Sana Vereceğim tek Emanet kalbim kaldı ister Vur ister Parcala ister sakla ben Seni Seviyorum bunu unutma imagesasksozlerianlamlikisa5ad927803b02e
Kısa Anlamlı Aşk Sozleri Anlamlı Aşk Sozleri Kısa Aşk Gozlerinde Cenneti Yaşamak Aşk Sozlerinde hayata tutunmak ve Aşk Ellerinde Kalbimin Bir Serce Canı iLe yaşaması Ben kalbimi Sana Sende Ellerini bana Ver Aşkım Hayat Kısa Sanada banada Kalmaz Bu dunya Sen Kısa hayatımın oz Aşkısın Sen Sozlerimdeki Tek Canlısın Aşkım Seninle Olan Dunyayı Ve Seninle yaşanacak Hayatı Sevdim Sensiz Neyleyim Soyle Bebeğim? Herzaman Senin hayalinle girdim Yatağa Senin Adınla Uyandım Her Sabaha Sen hayatsın benim icin unutma Tut Elimden Aşkım Cesaretin Varmı Bakalım oLum benim diğer adım Sen Sadece Sozlerimde Değil Hayatımda ve bedenimde yaşattığım iLahımsın Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir Herkez Aşık olabilir fakat Herkez Aşık olduğuna Sadık Olmaz Ben Seni Sevdim ben Sana Hasret kaldım ben Sana yetim kaldım Ama Ben hep Seni Sevdim Aşkım Kalbimin en ince damarlarında hissediyorum seni bebeğim Aşkımı Anlatsamo haykırsam Dunyaya, Dunya Yine Donecek umarsızca, Beni Sadece Sen Duy Sen Anla Bebeğim Aşkı Gozlerine Bakarak Yaşamak Sozlerine Bakarak Hayata Adım Atmak isterim Aşkım Ben Seni uzun Gecelerde Sabahlarken ismini Duvarşara Yazarak Sevdim Aşkım Bir Ve tek Sozumsun Sen benim Hayataki Tek Gozumsun Seviyorum Seni Bebeğim Sen Benim ozumsun Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hic bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın Nefes Aldığım her Zaman isminle hayata Başlıyacağım Aşkım resmine bakıp dua edicem bebeğim Şimdi Seni Duşunuyorum Guluşunu gozlerini ve bana Aşkım deyişini Ben Aşkı uzaklarda Değil bebeğim Senin Gozlerinde Aradım Ellerinde Hissettim Nefesinde Farkına Vardım Cıkar Beni Dipsiz Kuyuların Karanlık Sessizliğinden Kalbinle ışık Ver hayatıma gozlerinle heyecan ver damarlarıma Aşkım Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum Aşk Seninle Yaşanacak Kadar Guzel Sensiz Yaşanmayacak kadar iLLet bir Acı ve tutku Eğer Dunyada Aşk Olmasaydı Kimsede Acıma Vicdan Duygusu Olmazdı Bir guluşune Bu Hayatımı fedaa Ederim Klasik Lafların Tek Kralıyım Odalarımdaki Sessiz ve Boş Duyguların Adamı Oldum, Seninle Hayat Buldum Ve Sensiz yeniden Odamda işe yaramaz Oldum Gel Bu Hayata Birlikte Gulelim hayat Bile Kıskansın Aşkımızı inadına guLeLim hayata Belki ozaman anLar Acıların icinde Gulmeyi Sen Zaten Artık icimde bir Alevsin Kalbimde Merkezsin beynimdeki Duşuncelersin Nefesimdeki Ses'sin, Sen benim icimdeki BEN'sin Aşkım Terk Edilmiş Sohbaharların Duygusuz Kalmış Veysimlerin Adamıyım bana Yaz Yaşatmak iStermisin Bebeğim? Gulsun Yuzun uzulmesin Sıcak kalsın Ellerin titremesin bana baksın gozlerin Gulsun Yada Ağlasın Ama Sadece Bana Baksın Aşkım Bensiz Gitme Uzaklara ben Seni gecelerin Koynunda Unutmadım Seni Severek Yaşadım Seni Bekliyorum Hayatım Sen Benim Aşk Oyunum Değil Hayatımdaki En Buyuk Oyunsun Bebeğim, Sen OLmazsan ben Olamam Bu hayat oyununda Sevgilim Sana Vereceğim tek Emanet kalbim kaldı ister Vur ister Parcala ister sakla ben Seni Seviyorum bunu unutma imagesasksozlerianlamlikisa5ad927803b02e