Damar aşk mesajları
En damar aşk sozleri
damar aşk nickleri
seni herkes sever buna engel olamam benden cok seven olursa cekilir giderim ama benden az sevdiğini bilirsem onu cehenneme gonderirim
yol aldığım ilk gemi demir attığım ilk limansın baktığım ilk yıldızbeni titreten ilk ruzgarsın ve sabırla beklediğim ilk ve son insansın
Gulu burgun seni hergun gulu soluncaya kadar seni olunceye kadar SEVECEĞİM BE GULUM
seni sevmek olumse hasretin zulum elbet kavuşuruz bir gun be gulummmtek sana aittir kanayan şu gonlum ben yolumu coktan sectim ya sen yada olummm
seni severek doğmadım ama seni severek oleceğim
yasamaksa seni sevmek ben hic olmedimm aşkımmm seni cok seviyorumm
Duyguları acık eden gozler olmasa Kalp hislerin mezar taşı olurdu
Ben Sensizliğe değil, seninle olan gunlerime hayal kurdum, Seni hayal ettim umutlarıma hep seni yazdım, benim icin SEN olucaksın Bu hayatta ve senin icin BEN olacağım bu yalan dunyada!
Ozlemin icimde bir ateş oldu, sensizlik dertlerime yeni bir heycan oldu, sensizlik benim gozyaşım oldu
Yarınlar icin guneşim ol benim, yeni umutlarım yeni hayallerim ol biricik sevgilim
Seni duşundukce anlıyorum ne kadar şanslı olduğumu ve seni hayal ettikce hayal ediyorum guzel gunleri
Umudumun adı sensin, sen benim en guzel hayallerimsin, bir hayalim var adını cok sevdiğim oda sensin biricik sevgilim
Sensiz olacak bir hayatı istemem garip dunyamda, sensizliği yediremem kendime dinletemem kalbime! Sen benim ilk ve Son aşkımsın, sen istemesende!!!
Uzaklıklar biter sevince, onemli olan kalpler bir olsun her iki yurekte, ben seni bekliyorum umut dolu hayallerimle, haydi tut ellerimi bitsin bu işkence
Gururuma değil sana yenildim, gozyaşlarımın tek sebebi sensin vicdansız sevgilim
Sana bağlanmak hayata sıkıca tutunmaktır, seni beklemek yarını umitle beklemek gibidir sevgilim
Yorgun gozlerimin canlı renkleri sensin, uşuyen ellerimin sıcaklığıdır ellerin, bir guluşun yeter sevgilim, Sensin benim Cennetim!
Sen olmasaydın ben yaşayamazdım, sen olmasaydın aşk nedir anlayamazdım, tek nefesim sensin benim, sensiz derbederim sevgilim
Sensizlikmi zor olan, yoksa senin yaşadığını bilerek sensiz yaşamaya devam etmekmi zor olan hangisi daha cok acı veriyor bilmiyorum
Bilirimki sensizlik olumdur bana, bilirim ki gozlerin gozlerimde olmaz ise haram olur bu dunya bana goremem sensiz hayatı yalnızlığımda
Zaman omrumu alıp gitsede sessizce, seni kalbimden alamayacak yeminliyim aşkımın ustune
Dertlerim deniz misali durgun ve sessiz, her sessizliği acılar icinde boğuyor nefesimi ve her nefesimde cığlıklarım yukseliyor sensizliğe
Bu kalp sensiz atmasını bilmiyor, bu beden sensiz sıcaklığı hissetmiyor, gozlerimde hayalin var aglasamda silinmiyor
Guzel Sozleri Değil Seninle Guzel Olabilecek Sozleri Yazıyorum Sana Birtanem, Sen Kelimelere Anlam veren guzelliksin!
İnadına bugun yine seni duşuneceğim tertemiz hayallerime seni cizeceğim, seninle butun hayallerimi susleyeceğim, sen benim icin gercek olan bir hayalsin!
Huzuru gozlerinde buldum, mutluluğu nefesinde hissettim ve bedenimi ısıttın, bir guluşun yetiyor be guzelim sen gukdukce acılara inat seni seveceğim
Mechul bir yerde karmaşık duygular icinde hafif gozum yaşlı bir şekilde yazıyorum bunu, Seni Seviyorum
Sana aşık olmakmış nefes almadan olrmek, seni dinlemekmiş yalanların icinde yuzmek, seninle yurumek meğer hayatın ucurumunda dans etmekmiş yalancı sevgili
Cezam mı revamı bilemedim, seni nasıl sevmiş bu kalbim soz geciremedim, seninle mutlu olmaktı tek isteğim, herşey yalanmış anladım gittiğin gun, vefasız sevgilim!!!
Sozlerimin bittiği yerde gozyaşlarımla haykırıyorum isyanımı Sana! kırık kalbimi, umutlarımı,hayallerimi gozyaşlarımla buyutuyorum belki geri donersin benim sevdiğim gibi seversin!
Gittiğin gunden beri seni hayal ederim ve hayalinin karşısında ağlarım, bir gun donersin diye beklerim ve beklerken hep seni hayal ederim
Dertlerimin, acılarımın icinde seni duşunerek mutlu oluyorum, sen benim ilahımsın ve bundan gurur duyuyorum
Soğuk odamın bir koşesinde duşunuyorum seni, seni duşundukce hayallerimi bir bir kırıyorum, gelmeyeceğini biliyorum ve sensiz olume bir adım daha atıyorum
Sanadır yazılan bu sozler okuyorsun biliyorum, beni gormemezliktne geliyorsun bunuda biliyorum, ve seni deli gibi sevdiğimide biliyorsun! Neden geri gelmiyorsun?
Benim icin guzel soz yoktur, benim icin sana soylenen sozler guzeldir Bebeğim
Sensizliği kabullenemez gozlerim, gozyaşlarım sel olur sensizliğe kaybolurum, sozlerim muhur olur mechul yarınlara yol alırım!
Benim Can damarımdır senin gozlerin, gozlerinde bir yaş olmak isterim, o gozlerde hayata seninle bakmak isterim, sen tek hayatımsın ne olur anlar sevgilim
Her gece duşunurum seni, belki ozlersin donersin geri, seni unutamadığımı biliyorsun vefasız sevgili, haydi yeniden tut ellerimi!
Sana yazdım sozlerimi sadece sana! Sensizlik Olmuyor cekilmiyor bu yalan Hayatta! Al herşeyim senin olsun, sensiz bu dunya bana haram olsun!!
Bugun gozlerimin hayata kustuğu gundur, bugun nefes alırken aldığım nefes ile boğulduğum tek gundur, bugun Sensizliğimin ilk gunudur
Ayrılığın tadını sen gidince anladım, sensizliğin kahrını gozyaşlarımla suladım, belki bir gun donersin diye kalbime bir umut bağladım, umudumun adı sensin kalbimden cıkaramadığım
Sesini Nezaman Duysam Mutlu Olurum, Gozlerini hayal Eder Huzuru Bulurum, Seni yanımda isterim geleceğime ismini Hecelerim Bebeğim