En guzel yepyeni Aşk sozleri 2019 yılına ozel birbirinden guzel Aşk sozleri sizler icin sayfamızdaAşkınızı bu guzel sozlerle ifade edin aşkınıza aşkınızı bu sozlerle dile getirin
Aşkım Ay yıldıza mutluluk fısıldarkenGokyuzu sevincini yeryuzu ile paylaşırkenBen sana bir parca mutluluk yolluyorumicindeki umut cicekleri hic solmasın diye birtanem
Sevgilim Hani gozler varya sozleri anlatır, Hani sozler var ya gozleri aglatır, Hani anlar var ya değeri gec anlaşılır,Bir de aşk var ya seni bana anlatır
Aşkım Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman…
24 Saat Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde
Aşkım Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdınŞimdi guneşin doğmasını bekle
Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…
Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!
Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!
Aşkım Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da… Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de… Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek…
Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın
Sevgilim Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektirVe aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secerSende benim imkansız aşkımsın
Aşkım İki damla gozyaşı duştu gulume, sonra kurudu tuzu kaldı geriye,Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar acacak diye
Başını goğsume yasladığımda tek bir duşmanım vardır; Gecip giden zaman
Aşkım seni Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye
Birtanem Her zaman gul, hayata gulucuk şac, gulmeyi benimse, Cunku senin bir guluşun icin, Koca dunyada yaşayan biri mutlaka biri vardır
Guneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık gorursenBilki senin icin yanan kalbimdir
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım… Sense kacırırdın gozlerini benden Oysa , sana bakarken gozlerinde kalbini gorurdum
Gozlerin olmadan da kalbini goreceğimden habersizdin Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
Titrer durur ellerim yanında Vucudum urpermeyle dolar Uşuyorum ben yanında Cunku varlığın icime serinlik veriyor
Aşkım İcim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni gozbebeklerimde gorurler diye bakmaya korkar oldum
Sevgilim Oyle guzeldin ki! Ama bir gun anladım yuzundeki guzelliğin ruhundan geldiğini Oyle guzeldin ki! Anladım seni guzel goren benim gozlerimdi
Aşkım Eğilip gozlerime baktı: seni seyredebilir miyim dedi usulcacık Sandım eylemlerin, insanların gozlerimde ve yuzumde oynaşmasını Seyredecek