B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 aşk mesajları şekilli,Şekilli aşk sozleri,şekilli aşk mesajları,şekilli aşk nickleri ! §ëñ¥ §ëVDigiM KåDåR ¥å$å§å¥DiMôLUM§UzLUgUñ åDiñi å$k Kø¥åRDiM¡ ® *¤ۣۜ¤ ๑블๑◄███▓▒░░๑블๑COOL GIRL░░▒▓███►ஐ ๑블๑ ¦¦ »(¯`v´¯)» …*αѕкιмιη нαуяαηιуιм!!!*… «(¯`v´¯)« ¦¦ ! «« ẰگЌĮм گéήì گèυeУǿŕµм »» ﻛeήﻛiz Beή ήeƒeﻛ a£àщáщ l๏שє เร ภ๏tђเภﻮ ฬђคt เt รєє๓ร’ °• °• °• °• Her Kalb Kendi Şarkısını Soyler •° •° •° •° ѕєη ѕєηι ѕєνєηι goяємєує¢єк кα∂αя кoяѕєη ѕєηι ѕєνєη∂є ѕєηι ѕєν∂ιqιηι ѕoуℓємєує¢єк кα∂αя qυяυяℓυ∂υя Tamkar$ıyagecerkenßıraktığınOelßen!m||| Goz£erïmde Perde$ïñ ßaktıqım Her ¥erde$ïñ ¥aŞar$am §eßeßïm O£ur$em Nedeñïm$ïñ ! aşKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !! DeĞiŞkEn bIr dUnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM… ●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢uηкu ѕσηυ ωαя вιℓισяυм…●●● ¦¦ »(¯`v´¯)» …*αѕкιмιη нαуяαηιуιм!!!*… «(¯`v´¯)« ¦¦ uL@şıLm@z değiLim y@kL@şm@sıNı biL!! (@t@) нắуắLL℮яiiйii я℮ѕiiмL℮r℮ Doк℮м℮zѕiiй уắйgoηuL уắắй кắLρd℮й duѕтu уắѕắмắ ѕ℮νiiйciiм iiйắй «'3 «ι|вiiтм℮z D℮мiiѕDiiй|ι» (ắgLắмắк уσкѕoz ν℮яDiiм тắйяιуắ) ●!guLмєуii υйυтαй ѕυ нắLiiмιz℮Doй й℮ σLυявiiяD℮ υzắкDắй вắк!● ** Nєяdєи вιLєcєкѕιи αşк ìLє кανяυLмαуı Чαимαуα cєѕαяєтιи мι ναя ѕєиìи? korkuLarımın kırßacınDa yeniDen Can ßuLdum… Seni oLene Dek Seveceqim Bo$ Laf!! ‘ ßen Seni Sevdikce oLmeyeceğim ! **ßén séni séviyorum ama “Larına kar$ıLık, ama ßén séni séviyorumLarım vardı gittikcé dévrikLé$ti SiLdim héßsini **Gidip tek nefeste ve bir seste İkiye boLecek penceRemden dunyayı dudakLarım **Du$Lerimi qoRun oyLeyse… SewDiqinizi ßenim qißi Sewin quLun hep quLdukLerime SıKıysa oLun ßakaLım heRqun oLdukLerime DarßéLér yéséN Dé yuréqiNé…!! afféTméq én asiL intiqam…!!! **AqLardım uqruna, qozßeßekLerimden akıtacaqım ßir damLa qozya$ımdan deqerLi oLsaydın… **≈≈Sǿη øl¸śøňυм όŁΜā ŚęvĝíĽiм≈≈ Vaqit kenDini oLdururqeN sevDiqLerim y0q oLmus…!!!
aşk mesajları şekilli,Şekilli aşk sozleri,şekilli aşk mesajları,şekilli aşk nickleri ! §ëñ¥ §ëVDigiM KåDåR ¥å$å§å¥DiMôLUM§UzLUgUñ åDiñi å$k Kø¥åRDiM¡ ® *¤ۣۜ¤ ๑블๑◄███▓▒░░๑블๑COOL GIRL░░▒▓███►ஐ ๑블๑ ¦¦ »(¯`v´¯)» …*αѕкιмιη нαуяαηιуιм!!!*… «(¯`v´¯)« ¦¦ ! «« ẰگЌĮм گéήì گèυeУǿŕµм »» ﻛeήﻛiz Beή ήeƒeﻛ a£àщáщ l๏שє เร ภ๏tђเภﻮ ฬђคt เt รєє๓ร’ °• °• °• °• Her Kalb Kendi Şarkısını Soyler •° •° •° •° ѕєη ѕєηι ѕєνєηι goяємєує¢єк кα∂αя кoяѕєη ѕєηι ѕєνєη∂є ѕєηι ѕєν∂ιqιηι ѕoуℓємєує¢єк кα∂αя qυяυяℓυ∂υя Tamkar$ıyagecerkenßıraktığınOelßen!m||| Goz£erïmde Perde$ïñ ßaktıqım Her ¥erde$ïñ ¥aŞar$am §eßeßïm O£ur$em Nedeñïm$ïñ ! aşKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !! DeĞiŞkEn bIr dUnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM… ●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢uηкu ѕσηυ ωαя вιℓισяυм…●●● ¦¦ »(¯`v´¯)» …*αѕкιмιη нαуяαηιуιм!!!*… «(¯`v´¯)« ¦¦ uL@şıLm@z değiLim y@kL@şm@sıNı biL!! (@t@) нắуắLL℮яiiйii я℮ѕiiмL℮r℮ Doк℮м℮zѕiiй уắйgoηuL уắắй кắLρd℮й duѕтu уắѕắмắ ѕ℮νiiйciiм iiйắй «'3 «ι|вiiтм℮z D℮мiiѕDiiй|ι» (ắgLắмắк уσкѕoz ν℮яDiiм тắйяιуắ) ●!guLмєуii υйυтαй ѕυ нắLiiмιz℮Doй й℮ σLυявiiяD℮ υzắкDắй вắк!● ** Nєяdєи вιLєcєкѕιи αşк ìLє кανяυLмαуı Чαимαуα cєѕαяєтιи мι ναя ѕєиìи? korkuLarımın kırßacınDa yeniDen Can ßuLdum… Seni oLene Dek Seveceqim Bo$ Laf!! ‘ ßen Seni Sevdikce oLmeyeceğim ! **ßén séni séviyorum ama “Larına kar$ıLık, ama ßén séni séviyorumLarım vardı gittikcé dévrikLé$ti SiLdim héßsini **Gidip tek nefeste ve bir seste İkiye boLecek penceRemden dunyayı dudakLarım **Du$Lerimi qoRun oyLeyse… SewDiqinizi ßenim qißi Sewin quLun hep quLdukLerime SıKıysa oLun ßakaLım heRqun oLdukLerime DarßéLér yéséN Dé yuréqiNé…!! afféTméq én asiL intiqam…!!! **AqLardım uqruna, qozßeßekLerimden akıtacaqım ßir damLa qozya$ımdan deqerLi oLsaydın… **≈≈Sǿη øl¸śøňυм όŁΜā ŚęvĝíĽiм≈≈ Vaqit kenDini oLdururqeN sevDiqLerim y0q oLmus…!!!