Sevgiliniz icin sevgililer icin sevgisi hic bitmeyen ciftler icin harika aşk sozleri bulabileceğiniz harika bir sayfa hazırladık sizler icinAşk ve sevgi sozleri en guzel sevgi sozcukleri sizlerle
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan
Şafak vakti yağan bir ciğ tanesi kadar Masum,gun batımında denizlerden esen ruzgar kadar Cılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Ozelsin
Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye
Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler
Varmı daha ağır yuk, hasreti cekmek kadar yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var seni anmak da guzel seni ozlemek kadar
İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur
Korkma!Sakın sevmekten korkmaKurşun sesi kadar hızlı gecer yaşamak ama oylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yurekte tutmak
Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi
Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım
Gul nedir ki? Solup gider Gun nedir ki? Gelip gider Ateş nedir ki? Soner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter
Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum Ruyalarımda gorduğum tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlarUmut iklimine seni yazsınlar!