Son Konu

Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Aşk Sozleri

En guzel Aşk sozlerini sizler icin sayfamızda bir araya getirdik sevgilinize aşkınıza yazabileceğiniz guzel Aşk Sozleri

ALT :wwwupluploadsasksozleri47854asksozleri47854ALT

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir…

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum…

Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir

Gulmek icin Mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır

Bir gul olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin icin kopayım ve yalnız senin avuclarında solayım diye bir tanem

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen yağmur damlalarını tutmaya calış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir

Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin…

ALT :wwwupluploadsasksozleri51801asksozleri51801ALT

Üst Alt