Son Konu

aşk ve sevgi sözleri-3-

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
aşk ve sevgi sözleri3 yürekle ilgili sözler zamanla ilgili sevgi sözleri zamanla aşk sözleri Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, Seni tekrar tekrar kalbimin derinliklerinde izleyeceğim Böylece senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Ola Ki sana senden daha yakın bir yerde, Çarpan kalbinin atışındayım Bir umut kuşu çiz yüreğime, Beyaz olsun tüyleri kalbin değin pak olsun, Bir kanadı senin için, öteki kanadıda sevdiğin için çırpsın Umutsuzluğa kapıldığın süre gökyüzüne bak ! Mutlaka seni karşılayacak sıcak bir güneş , Deli bir yağmur yada aydınlık bir yıldız vardır! Sevemedim kimseyi seni sevdiğim dek, Senin sevgini aramadım bir başkasında, Senin ve Yüreğinin sevgisi yeter bana Güne seninle başlamak ne güzel şey gülüm, Doğan güneşi seninle karşılamak, Her gün kucak kucak çoğalmak, Bir karış daha yürüyüp gitmek yalnızlıktan, Kara nöbetlerden, düşleri paylaşmak her renkte, Yeni dünyalarda sevginin temsilcisi elde etmek Sen engin acılarla kavrulan perişan yüreğimde, Sevgi dağının doruğundaki erişilmez buzulu eriten KIZIL GÜNEŞ Korkma sevgiden çekme ellerini, Bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala,bozkırlarda kısrağın , Hatırla! Gülün dikeni olmasa hiç bukadar sevilirmiydi Sana bir çicek çizdim; asla solmasın diye Senden diğer hiç kimse görmesin,koklamasın diye Gözyaşlarımla sulayıp büyüttüm, Ölmesin,her zaman hatırlansın diye Sana bir çicek gönderiyorum, Artık büyütemiyorum; ölmesin diye, Ben unutuyorum, sen katiyen unutma Bundan Böyle sen büyüt diye Kime dokunur ellerim, kimi görür gözlerim, Ölüm çıkar karşıma, yine de sen derim Sesini duysamda heran yüzünü görmek gibi değil, Özlediğimi bil heran hiçbir şey seni hoşuna gitmek gibi yok Önceleri hasreti hiç tatmadım, yarimden hiç öbür kalmadım, Biter diye takvimlere baktım Kuvvet geldi ayrılık alışamadım Yaşıyorsam; içimde umut varsa, yeniden seni özledigim içindir Seni bunca özlemesem, bunca sevmezdim oysa Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim, Sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim, Sevginle dolup taşmak istiyor kalbim, Bu akşam seni ölesiye özledim! Çok kolay olacak göreceksin, önce düşüncelerimiz birleşecek bir yerlerde, Sonra da ellerimiz Korkmadan yaklaş bana, işte sana uzattım ellerimi, sen de uzatıverBir defa tutsam , bırakmayacağım asla hadi uzat ellerini!! Yaralıyken, biçare ve umutsuzken, sıkıntılıyken bile birincil seni düşünebilmek ne güzel Deniz köpüğünden şiirler yazabilmek ne hoş Deniz mavisi şarkılar söyleyebilmek, Dalgalarla dans etmek; sonra da, seninle uzak diyarlara gidebilmek ne güzel Seni düşününce yitirdiğim şeyleri her yerde keşfetmek ne hoş  

Üst Alt