aşka dair en güzel sözler!!! hoş ilanı aşk sözleri en hoş ilanı aşk sözleri en ilanları Kalbimi acıtmak suya yazı kâğıda dökmek dek zordur Kırılan kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe benzer Sen o suya yazı yazdın, güneşin doğmasını bekle SENSİZ SOLUYORUM ANLAYACAĞIN MAVİ MAVİ ÖLÜYORUM DUYUYORMUSUN ORDAMISIN VARMISIN YOKMUSUN??BİRTEKŞEYİ UNUTMA SENİ SEVDİM BEN YANARAK YIKILARAK AKLIMA HER GELDİĞİNDE AĞLAYARAK Kelimelerin yetersiz oldugu yerde, önemli olan sözler degil gözlerdir Seni Seviyorum Diyenin Sevgisinden Belirsizlik Et Çünkü Aşk Gürültüsüz Sevgi Dilsizdir benim için hayatta iki sey önemlidir biri sen digeri özgürlügüm özgürlügüm için canimi ,senin için özgürlügümü feda ederim Dünyada'ki tüm agaclar kalem olsa, dünyada'ki bütün denizler mürekep olsa, yinede sana olan bu ASKIMI kagida yazamam Sinirlerini yapraklara yaz sonbaharda düssün diye Dertlerini rüzgara yaz, ucup gitsin diye Askini ise kalbime yaz ben ölünce benimle birlikte gömülsün diye Her rüzgar savuracak bir toz bulur her hayal yaşanacak bir can bulur her hayal gerçekleşecek bir umut bulur unutma bulunmayan tek şey senin gibi bir dosttur Yeryüzünde her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlarmış Sana söz bizim meleğimiz hiç ağlamayacak Gökyüzünde milyonlarca yıldız tanıdım seni güneşim seçtim bir güneş uğruna milyonlarca yıldızdan vazgeçtim