B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Kas 2023 #1 Asker şiirleri, asker konulu şiirler, askerle ilgili şiirler, asker ile ilgili şiir imagesaskerilgilisiirsiirler5aeda51004502 Asker Anası… Yaşlıdır gozu Gamlıdır gonlu Daim huzunlu Asker Anası Boynunu buker Gam ile keder İftihar eder Asker Anası Vatana hizmet Nev’i ibadet Sabreder elbet Asker Anası Yolları gozler Oğlunu ozler Bir haber bekler Asker Anası Bir gun olacak Yuzun gulecek Oğlun gelecek Asker Anası Uzulme ana Dua et ona Ne mutlu sana! Asker Anası… Kahraman asker Şerefli Mehmetcik Sensin milletimin şanlı gururu Şerefli Mehmetcik kahraman asker Yıldız kadar parlak ay gibi duru Şerefli Mehmetcik kahraman asker Bugun rahat huzur var ise bende Evel ALLAH sonra senin sayende Şafakla beraber kalkar erkende Şerefli Mehmetcik kahraman asker Peygamber ocağı kutsaldır kıtan O ocakta gorev yapmıştı Atan Senin ile gurur duyuyor Vatan Şerefli Mehmetcik kahraman asker İctimada asker calarken bando Temposunda rap rap notasında do Dağlar kralısın yiğit komando Şerefli Mehmetcik kahraman asker Aşık Gurkani der dolaşır dağı Goğe selam ile ceker bayrağı Omzunda tufek elde sancağı Şerefli Mehmetcik kahraman asker Benim askerim Soğuk gecelerin seher yelinde Nobet tutan asker benim askerim Başka bir diyarda gurbet elinde Hasret tadan asker benim askerim Vatan icin aziz canından gecip Severek şehadet şerbeti icip Şan ile yaşayıp imanla gocup Şehit yatan asker benim askerim Yaralanmak ise alın yazısı Şehide eş değer Turk’un gazisi Bilumum er, erbaş ana kuzusu Tufek catan asker benim askerim Gonlunde memleket sevdası yatar Barışı başının ustunde tutar Gerektiği anda gereği kadar Mermi atan asker benim askerim Kahraman, yiğittir duşmez kumeden Mevzide, siperde yaz kış demeden Bazen susuz kalıp bazen yemeden Camur yutan asker benim askerim Onlara yan bakan uğrar hışmına Catık kaşlarıyla bakar hasmına O sert bakışların arka kısmına Sevgi katan asker benim askerim
Asker şiirleri, asker konulu şiirler, askerle ilgili şiirler, asker ile ilgili şiir imagesaskerilgilisiirsiirler5aeda51004502 Asker Anası… Yaşlıdır gozu Gamlıdır gonlu Daim huzunlu Asker Anası Boynunu buker Gam ile keder İftihar eder Asker Anası Vatana hizmet Nev’i ibadet Sabreder elbet Asker Anası Yolları gozler Oğlunu ozler Bir haber bekler Asker Anası Bir gun olacak Yuzun gulecek Oğlun gelecek Asker Anası Uzulme ana Dua et ona Ne mutlu sana! Asker Anası… Kahraman asker Şerefli Mehmetcik Sensin milletimin şanlı gururu Şerefli Mehmetcik kahraman asker Yıldız kadar parlak ay gibi duru Şerefli Mehmetcik kahraman asker Bugun rahat huzur var ise bende Evel ALLAH sonra senin sayende Şafakla beraber kalkar erkende Şerefli Mehmetcik kahraman asker Peygamber ocağı kutsaldır kıtan O ocakta gorev yapmıştı Atan Senin ile gurur duyuyor Vatan Şerefli Mehmetcik kahraman asker İctimada asker calarken bando Temposunda rap rap notasında do Dağlar kralısın yiğit komando Şerefli Mehmetcik kahraman asker Aşık Gurkani der dolaşır dağı Goğe selam ile ceker bayrağı Omzunda tufek elde sancağı Şerefli Mehmetcik kahraman asker Benim askerim Soğuk gecelerin seher yelinde Nobet tutan asker benim askerim Başka bir diyarda gurbet elinde Hasret tadan asker benim askerim Vatan icin aziz canından gecip Severek şehadet şerbeti icip Şan ile yaşayıp imanla gocup Şehit yatan asker benim askerim Yaralanmak ise alın yazısı Şehide eş değer Turk’un gazisi Bilumum er, erbaş ana kuzusu Tufek catan asker benim askerim Gonlunde memleket sevdası yatar Barışı başının ustunde tutar Gerektiği anda gereği kadar Mermi atan asker benim askerim Kahraman, yiğittir duşmez kumeden Mevzide, siperde yaz kış demeden Bazen susuz kalıp bazen yemeden Camur yutan asker benim askerim Onlara yan bakan uğrar hışmına Catık kaşlarıyla bakar hasmına O sert bakışların arka kısmına Sevgi katan asker benim askerim