bilgiliadam
Yeni Üye
Askerlerle ilgili sözler Resimli Resimli Asker Şiirleri Askerlerle ilgili sözler Resimli Başta kahraman Türk askerini Rab korusun diyor ve vatani görevini yapan tüm mehmetçiklere sonsuz sevgi ve dualarımızı gönderiyoruz Sevgili melek'ler, bu yazımızda resimli asker sözlerini paylaşıyoruz sizlerle 1549104060 1549104060 askerlerleilgilisozlerresimli5c5c11da22askerlerleilgilisozlerresimli5c5c11da22 askerlerleilgilisozlerresimli5c5c11da22 Dağlarda yaşar gerekirse Vatan için Ey Şanlı Askerim Sen Birtanesin! Sen Vurmuşsun Yüregime Mauzer Vız Gelir Bedenime Senin Sayemde uyuruz huzurla Mehmedim Canım benim… Asker Arkadaşı öLümüne Arkadaştır, Vefat Arkadaşı Can Arkadaşındır Sesini Dünya Duysun Ey Askerim Türk miLLeti Durmaz Tekrar Tekrar iLeri… Şafak Bitince Eve Dönüşünü beklerim Askerim Tarihim, Şerefim, Şiirim, Her şeyim Yer yüzünde yer beğen nereye dikilmek istersen söyle, seni oraya dikeyim! Komandolar vurulunca yok unutulunca olürler Şafak her ne kadar zengin olursa olsun elbet bir gün iflas etmeye mahkumdur 1549104060 1549104060 askerlerleilgilisozlerresimli5c5c123991askerlerleilgilisozlerresimli5c5c123991 askerlerleilgilisozlerresimli5c5c123991 Asker ocağında ayrıyım yârdan gurbet türküsü söyler kalbim gözlerim seni arar, laf veriyorum bir gün döneceğim sevgilim kokun sinmiş üzerime gurbet ellerde hasretim sanadır, seni fazla özledim bir bilsem içimi nasıl anlatılır, resmine bakarım nöbetlerimde türkülerim sadece sanadır yâr askerim seni böylece çok özledim ancak sensiz bi uçurumun başında kanatsız kalan bir kuş gibiyim ne olur yap bitir ve sağ salim gel bu deli kızı bi başına vazgeçme seni seviyorum Dağlar bizim meskenimiz, Biz komando gençliğiz düşmanlarımız korksun bizden, biz bu vatan için canımızı veririz Biz denizci değiliz ancak her limanda bir sevgilimiz olsun, biz komadoyuz dağlar sağolsun! 1549104060 1549104060 askerlerleilgilisozlerresimli5c5c129431askerlerleilgilisozlerresimli5c5c129431 askerlerleilgilisozlerresimli5c5c129431 Dağlar bizim meskenimiz, Biz komando gençliğiz düşmanlarımız korksun bizden, biz bu vatan için canımızı veririz Biz denizci değiliz fakat her limanda bir sevgilimiz olsun, biz komadoyuz dağlar sağolsun! Bi,z ölüme kapan kurarız, biz ecelimiz geldiği gün isteyerek bu canı vatana feda ederiz çünki biz Askeriz! nasıl dayanır bu yüreğim yokluğuna?daha elini tutamadan nasıl gönderirim seni?fakat askerim hep beklerim seni defalarcaseni seviyorum hasretin içimde kor misali yanar, sensiz gecelerin sogukluğunda hasretinle ısınırım sana kavuşacağım günü beklerim sevgilim Vatan için çıktık yola, hayırlısı ne ise olsun hayatımızda, vatan için canım feda biz vatan için doğduk vatan için ölürüz bu yolda acı sürüklemek ölmekten daha cesaretlidir, askerler vurulunca yok unutulunca ölürler unutma beni sevgilim senin için döneceğim, Adını Şafağıma yazdım, geçen her gün senin için şiirler yazdım, bir gün biticek bu hasret ve bir gün gelecek şafak sevdiğim Ben askere vatan için geldim fakat unutma ancak güzelim senin için döneceğim ne değin uzun olursa olsun Şafağım günün birinde senin adınla bitireceğim bu günleri Nöbet saatlerimde yazdığım şiirlerde buldum seni, soğuk silahımın namlusunda hissettim gurbetin gecelerini, fakat her hayalin geldiğinde aklıma anladım ki bir gün kavuşacak ellerimiz bebeğim Önce vatan dedim askere gittim ve şu anda SEN diyorum senin için döneceğim sevgilim