Son Konu

Aşkı Anlatan Cok Guzel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ALT :wwwupluploadsasksiirleri48255asksiirleri48255ALT

Yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe asmaktan

Varlığınla başlayan bir gunun yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hic Sensiz Kalmazdım !

Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar seni seveceğim

imagesaskianlatancokguzelsozler5ad91fef9b7f1

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

İki kişi birbirini severse; sevgi olur Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin Cunku benim icin cok ozelsin aşkım

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan

Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim…

Gulmek icin mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk guluşunde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek guluşun icin yaşayan biri vardır…

Yıllar Sonra Duş Kırıklıkları İle Geldin Ve Duşlerle Gidiyorsun Aslında Ben Sana Turkceyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum

Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir

Ne mutlu şimdi yanında olanlara,sana dokunup sesini duyanlara,seni tanımadan yanından gecenlere…hepsi sana yakın ama hic biri kokuna hasret değil…

Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin?

Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur…

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı butun ormanları, Bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

imagesaskianlatancokguzelsozler5ad91fef9b7f1

Üst Alt