Son Konu

Aşkı Anlatan Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşkı anlatan en guzel mesajlarAşkınızı anlatacak kıs amesajlar arıyorsanız sayfamızda sizler icin paylaştığımız Aşk mesajlarını cok beğeneceksiniz

ALT :wwwupluploadsaskmesajlari41243askmesajlari41243ALT

Bugun mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Guneş yalnızca sizin icin doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gununuz kutlu olsun

insanlar kırmızı gullerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı

Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler hepsi goklerdeydi parlıyordu ama ben seni guneşi sectim bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

ALT :wwwupluploadsaskmesajlari15297askmesajlari15297ALT

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana,uzakta olduğun icin tutkunum sana! hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana

Sen gozlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek icin omur boyu ağlamazdım!!!

Bir yurek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar cok kan gecerse, yaşam olume ne kadar değerse, sen de benim icin o kadar değerlisin

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin

Eğer aşkta guzel bir an varsa oda başkalarını baştan cıkartan o yureğin benim icin kan ağladığı zamandır

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı butun ormanları, bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

Aşkımızın suya duşeceğini bilseydim , balık olurdum

Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

Sabah seni izlemesi icin bir melek yolladım peşinden ama duşunduğumden de erken dondu Ne oldu dedim? Bir melek asla başka bir meleği izleyemezdedi Canım

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

ALT :wwwupluploadsaskmesajlari81373askmesajlari81373ALT

Üst Alt