Son Konu

Aşkıma Gunaydın Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşkınıza sevgilinize hayatınızın en onemli kişisine guzel bir Gunaydın mesajı ile gunaydın demek istiyorsanız tam yerine geldiniz diyebilirim arkadaşlarSizlere en guzel Gunaydın mesajları arasından derlediğim sevgilinize aşkınıza yazabileceğiniz Gunaydın Mesajları paylaşıyorum

imagesaskimagunaydinmesajlari20195ad91e2a96873jpeg

Guzel Aşkınıza Guzel Gunaydın Mesajları

Bugun ruyalarımı seninle hayata gecirmek istiyorum neden mi? Cunku gorduğum en guzel ruya sensin bebeğim gunaydın Aşkım

Aşkım her gun seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasan da yureğimdesin gunaydın bir tanem

Aşkım sana Kucak dolsu sevgilerle Gunaydın diyorum seni cok seviyorum

Aşkıma biriciğime hayatımın anlamına Gunaydın

Guneşin İlk Işıkları Nefesinin Sıcaklığını Getirdi Bana Bendende Sana Yureğimdeki Sıcaklıkla Gunaydın Gitsin Gunaydın Dunyamı Aydınlatan Guzeller Guzeli Beni Tek Aşkım!

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, gunaydın, iyi geceler, samimi, icten, doğum gunu, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım!

Sevgilim biricik Aşkım Gunun Guzel Gecsin Gunaydın

Gunaydın Tahtı Kalbimde Olan Prensesim Gunaydın Aşkım

Gozu Actığın Her Gunun Aydın Olsun, Her Gun Kırlarda Acan Cicekler Seni Kıskansın Gunaydın Nadide Ciceğim Gunaydın Aşkıma

Gunaydın Benim Uzun Yaşamım, Gunaydın Yakınımda Olan Sırrım, Gunaydın Kalbimin Sahibi En Değerli Biricik Aşkım

Butun İnsanların Yolu Sevgide Buluşsun Diye, Her Yeni Gune ve Biricik Aşkım Sana Gunaydın!

Her Yeni Gunun, Bir Onceki Gununden Daha Guzel ve Daha Aydın Olsun Sevgilim! Hayırlı Sabahlar

Üst Alt