Son Konu

Aşkın gozu kordur kılavuzuda cılgınlıktır

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imagesaskingozukordurkilavuzudacilginliktir5add1734189be

Daha Tanrı insanları yaratmamışken iyi huylar ve kotu huylar dunyada napcağını bilmez bir halde boş boş geziniyorlarmış Aralarından biri birgun saklambac oynamayı onermiş ve hepsi kabul etmiş hemen cılgınlık ben ebe olucam demiş diğerleride cılgınlığı aramakla uğraşmak istemedikleri icin kabul etmişler
Cılgınlık bir ağaca dayanmış ve saymaya başlamış saflık ağacın arkasına,yiğitlik en yuksekteki yıldıza,sevgi bir deniz kabuğuna,hayinlik kaktus tarlasına saklanmış,yalan taşın altına saklancam demiş fakat yalan soylemiş bir dağın arkasına saklanmış

Cılgınlık saymaya devam ediyormuş 86878889saklanmayan bi tek aşk kalmış cılgınlık sayıyormuş 919293aşk sıcramış ve bir gul tarlasına saklanmışcılgınlık 979899100 onum arkam sağım solum saklanmayan sobe demiş ve arkasını domuş ilk tembelliği sobelemiş cunku tembellik ağacın altında uyuya kalmış,sonra kaktus tarlasında hayinliği,ağacın arkasında saflığı,ve hepsini bulmuş sadece aşk'ı bulamamış cılgına donen cılgınlık her yeri aramış aramış ama bulamamış kıskanclık ise aşk'ı kıskanmış ve usulca cılgınlığın kulağına aşk gul tarlasında diye fısıldamış,bunu duyan cılgınlık hemen gul tarlasına gitmiş elinde ise bir mızrak varmış aşk'ı gormuş ve ona doğru mızrağı sallamış mızrak aşk'ın gozune gelmiş cılgınlık yaptığından cok pişmanlık duymuş aman allahım ben naptım yalvarırım napmam gerektiğini soyle demişaşk'ta beni kor ettin gozlerimi geri veremezsin ama omur boyu bana kılavuzluk edebilirsin demiş İŞTE O GUNDEN BERİ AŞKIN GOZU
KORDUR VE KILAVUZUDA CILGINLIKTIR

Üst Alt