Aşkla İlgili Etkileyici Sözler Bu konu etkileyici aşk sözlerine ve mesajlarına yer vermektedir Güzel aşk sözleri arayanlar için, facebook da paylaşılan ve çok alkış alan romantik sözlerden oluşan etkileyici aşk sözleri ve mesajlarını sizler için paylaşıyoruz 1549097698 1549097698 asklailgilietkileyicisozler5c555ae7399ceasklailgilietkileyicisozler5c555ae7399ce asklailgilietkileyicisozler5c555ae7399ce Gönlüme taht kurdun, Gönlümün sultanı oldun, Gece gökyüzünde parlayan yıldızım, Sabahtan ise ruhuma doğan güneşim oldun Damdan düşer gibi hayatıma girdin, beni çılgın ane ettin, suçum neydi ki, beni kendine bu kadar aşık ettin Her gün sevda çekipte, Gülünmüyor yok mi, Bir güzelden başka biri, sevilmiyor yok mi, Seni katiyen unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor değil mi?? Sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen var ya sen, özlemlerin içinde en çok özlenensin!! KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ KUVVET FATİHİ BİR TANE OLMALI Halk Müziği hep birilerinin peşinden koşarlar, lakin dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Seni ne değin sevdiğimi bir bilsen sende uzayı görebilen insanlardan biri olurdun BİR SABAHTAN UYANDIĞINDA GÜNEŞİ GÖREMEZSEN YANINDA AĞIRBAŞLI GÖZLERİNİ KAPATMA YILDIZLARI DA KAYBEDERSİN SONRADAN Yaşamın kaynağı sevgi ise eğer, sevgi bir heves hedef bir şeyleri paylaşmaksa, paylaşmak dostluk arkadaşlık hatırlamaksa eğer, hep aklımdasın!!! Gülü bir gün, Seni her gün, Gülü soluncaya dek, Seni ölünceye dek seveceğim Beni terk ettiğin gün saçlarından bir tel koparıp asacağım kedimi beni terk ettiğin gün kirpiklerinden birini koparıp saplayacağım kalbime ve beni terk ettiğin gün öleceğim Dava: Bir aşk hikayesi Şikayetçi: Yalnızlık Sanık: Ayrılık Tanık: Yeminler Suçlu: Sevgilim Canice: Ebediyen seveceğim ONUN ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞIP ONUN İÇİN AĞLIYORSANIZ BU AŞKTIR O OLMADAN ONU DÜŞÜNÜP AĞLADIĞINIZ OLDUYSA O DA AŞKTIR SANA BİR ŞEY SÖYLEYECEM LAKIN SAKIN ÜZÜLME; DÜN DR,gittim böbreğimde kum,kalbimde seni buldular!!!!! Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçarsım kazanç, bakınca o güzel gözlerine hasreti aniden silisim gelir fakat ne çare bir tanem ne tedavi ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana bir tanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim Diyorsun bana yaren sis yasa yaşar mı bu cisim ruhu olmasa¿ VAKIT GECE YARISI ISLAK GÖZLERİM CAMDA OLUR YA KAZANÇ DİYORUM, HANİ BİR ŞARKIMIZ VAR YA ONU SÖYLÜYORUM VE SENİ ÖLESİYE SEVİYORUM bu aşk sözleri güzel Bir benzi atmış kadar yakın yıldız değin uzak derler sevgi için Uzanırsın yetişemezsin yetişirsin dokunamazsın dokunursun vazgeçemezsin vazgeçersin lakin unutamazsın!! Bir su gibi Berrak , bir Çiçek gibi sevgi yüklü , Gökyüzü gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sığmayacak kadar büyük bir SEVGİMİZ olduğunu sakın UNUTMA ! Sana olan aşkım sağır bir ressamın kristal bir yüzeye düşen gül yaprağının çıkardığı sesi çizdiği süre bitecek Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim Sevmek,sevilmek ve ummak Sen bunlardan ikisini kopardın Bana yalnızca biri kaldı beklemek ummak ummak GÖZLERİN DALARSA BİL KI DÜŞÜNDÜM SENİ, KULAĞIN ÇINLARSA BİL AMA ANDIM SENİ, GECE UYANIRSAN BİL AMA RESMİNİ ÖPTÜM, GÖZLERİNDEN YAS DAMLARSA BİL AMA SENSİZ ÖLDÜM gece midir insanı hüzünlendiren, yahut insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yahut ben miyim seni dikkate almak için geceyi bekleyen ? Ben seni sevmek için yok sevmenin nasıl olduğunu gör diye sevdim sen benim alın yazımsın Bir insanın idealleri olmalı ebediyet gibi, bir insanin özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, bir insanın bir parça başına olmalı oda senin gibi Katiyen sevme, seversen ihanet etme; ihanet edeni de katiyen af!! BAŞKASINA KENDİNDEN FAZLA BEDEL VERME, YA ONU KAYBEDERSİN YADA KENDİNİ MAHVEDERSİN DEMEDİM Mİ BU HASRET BİTİRİR SENİ AY DOLANIR GİDER,YALNIZ KALIRSIN HER GÜN YENİ TEKRAR DAĞILIR, UFALIRSIN DEMEDİM Mİ YÜREĞİM BÖYLE SEVME DİYE! Cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne istiyorum biliyor musun her gün yağmur yağsın!! AŞK BİR ELMALI ŞEKERE BENZER,, BİTİNCE SAPI KALIR Ne senden vazgeçerim, ne düşlerimden, nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, inan hayatı seni bana verdiği için, seni ise hayatıma kasıt verdiğin için seviyorum!! Gitmek olası olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüreğimi, savursam küllerimi dağlara denizlere ,yeşerirdi küllerim sana olan sevgimle Elimde denizde bulduğum bir midye var denizden öyle uzaktan oysa tıpkı seninle benim gibi Fakat arada tek fark var o denize sen bana aitsin Yastığımla uykumu baş başa bıraktım,sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şu anda burada yalnız sen varsın!!! Ölsen bile benden kurtulamazsın Kefen olur bedenini sararımYağmur olur üstüne yağarım Çiçek olur mezarında açarım Ölsen bile benden kurtulamazsın Aşk bir göldür, üstünde kazlar yüzer Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan sevgilim bil ama ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim Aşkımız şekerden, sevgimiz tuzdan, evimiz ateşten Bir gün ne oldu biliyor musun? Yağmur yağdı Hoşuna Gitmek suçsa suç işledim, Ölmek buysa ölümü seçtim