B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Nis 2024 #1 Eski turkuler Ataturkun Sevdiği Şarkılar Ataturk'un Sevdiği Turkuler Ulu Onder MKemal Ataturk'un keyif alarak dinlediği şarkılar ve turkuler Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz İlac Sinei Sad Pareme Atladım Bahcene Girdim Dayler Dayler, Viran Dayler Esiri Zulfunun Ey Yuzu Mahım Gitti de Gelmeyi Verdi Habgahı Yare Girdim Arz İcin Ahvalimi Koşkum Var Deryaya Karşı Şahane Gozler Şahane
Eski turkuler Ataturkun Sevdiği Şarkılar Ataturk'un Sevdiği Turkuler Ulu Onder MKemal Ataturk'un keyif alarak dinlediği şarkılar ve turkuler Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz İlac Sinei Sad Pareme Atladım Bahcene Girdim Dayler Dayler, Viran Dayler Esiri Zulfunun Ey Yuzu Mahım Gitti de Gelmeyi Verdi Habgahı Yare Girdim Arz İcin Ahvalimi Koşkum Var Deryaya Karşı Şahane Gozler Şahane