K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Kas 2023 #1 Avakadolu Muzlu Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler Yarım muz Çeyrek avakado 1 çay kaşığı dövülmüş badem Avakadolu Muzlu Kahvaltı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzumuzu ve avakadomuzu uygun kapta çatalla ezelim. Ardından bademimizi ekleyip, birkaç tur karıştıralım. Kıvamı koyu geldiyse içine ıhlamur ekleyebilirsiniz. Ben eklemedim. Muz ve avakadom yeterli olgunluktaydı. Avakadolu muzlu kahvaltımız hazır. Mama kabına alınarak servis edilebilir. Bebişlere afiyet olsun. Avakadolu Muzlu Kahvaltı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Avakadolu Muzlu Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler Yarım muz Çeyrek avakado 1 çay kaşığı dövülmüş badem Avakadolu Muzlu Kahvaltı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzumuzu ve avakadomuzu uygun kapta çatalla ezelim. Ardından bademimizi ekleyip, birkaç tur karıştıralım. Kıvamı koyu geldiyse içine ıhlamur ekleyebilirsiniz. Ben eklemedim. Muz ve avakadom yeterli olgunluktaydı. Avakadolu muzlu kahvaltımız hazır. Mama kabına alınarak servis edilebilir. Bebişlere afiyet olsun. Avakadolu Muzlu Kahvaltı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı