B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Haz 2024 #1 Avukat Beni anlat hakimlere savcıya Hic bir sucum yok ki, nerde vukuat Gelmeyi ben mi istedim bu hana Neyi kimden caldım anlat avukat Tamahım yoktur haram lokmaya Sıcak ter akıtırım nafakaya Ucbeş zeytin kuru bir soğana Nelere katlanırım be avukat Yeni bir elbise mi girer bedene Karne hediyesi yoktur bebeye Yıkılan hep ben olurum nedense Benim gunahım ne soyle avukat Ne mutfakta et, ne hanımda neşe Kıymaysa misafir değil yemeğe Midemizi kuculttuk ya git gide Etten bile davacıyım avukat Ha doğu, ha batı bu topraktayım Ha kentli, taşralı ben bir insanım Sen de ayırırsan vallah şaşarım Şaşarım ağlarım billah avukat Derdimi dokunce para istersen Duzen boyle deyip bana gulersen Meteliksiz diye bana soversen Senden bile davacıyım avukat Yusuf Ziya Leblebici İşte Odur Avukat Suclu sucsuz savunur, Sabah akşam calışır, Adaletin dengesidir, İşte odur avukat İnsan demez mi icten, Korkmaz kimse o varken, Bu ne cesaret,yurek İşte odur avukat Duruşmalar bitince, Goz yaşları gol olur, Ya sevincten ya huzunden İşte odur avukat Uğuralp Dilek Avukat Bey Haksız olan dava alma Hakkı koru avukat bey Borcluya faizi salma Hakkı koru avukat bey Habersizce hacze gitme Borclu mahcup zulum etme Sure tanı, hapse atma Hakkı koru avukat bey Borclunun gucu yetmedi Kacıpta firar etmedi Daha insanlık bitmedi Hakkı koru avukat bey Senin işin uzmek değil Adalet onunde eğil Hak peşinde dolaş il, il Hakkı koru avukat bey Nedir insanın emeli? Herkes hakkını yemeli Adalet mulkun temeli Hakkı koru avukat bey Cobanoğlu haktan yana Gel haksızlık yapma bana Adaleti savunsana Hakkı koru avukat bey Şevki Cobanoğlu avukatlarla ilgili şiirler Cevap: avukat ile ilgili şiirler Avukat Beni anlat hakimlere savcıya Hic bir sucum yok ki, nerde vukuat Gelmeyi ben mi istedim bu hana Neyi kimden caldım anlat avukat Tamahım yoktur haram lokmaya Sıcak ter akıtırım nafakaya Ucbeş zeytin kuru bir soğana Nelere katlanırım be avukat Yeni bir elbise mi girer bedene Karne hediyesi yoktur bebeye Yıkılan hep ben olurum nedense Benim gunahım ne soyle avukat Ne mutfakta et, ne hanımda neşe Kıymaysa misafir değil yemeğe Midemizi kuculttuk ya git gide Etten bile davacıyım avukat Ha doğu, ha batı bu topraktayım Ha kentli, taşralı ben bir insanım Sen de ayırırsan vallah şaşarım Şaşarım ağlarım billah avukat Derdimi dokunce para istersen Duzen boyle deyip bana gulersen Meteliksiz diye bana soversen Senden bile davacıyım avukat Yusuf Ziya Leblebici Avukat Bey Haksız olan dava alma Hakkı koru avukat bey Borcluya faizi salma Hakkı koru avukat bey Habersizce hacze gitme Borclu mahcup zulum etme Sure tanı, hapse atma Hakkı koru avukat bey Borclunun gucu yetmedi Kacıpta firar etmedi Daha insanlık bitmedi Hakkı koru avukat bey Senin işin uzmek değil Adalet onunde eğil Hak peşinde dolaş il, il Hakkı koru avukat bey Nedir insanın emeli? Herkes hakkını yemeli Adalet mulkun temeli Hakkı koru avukat bey Cobanoğlu haktan yana Gel haksızlık yapma bana Adaleti savunsana Hakkı koru avukat bey Şevki Cobanoğlu İşte Odur Avukat Suclu sucsuz savunur, Sabah akşam calışır, Adaletin dengesidir, İşte odur avukat İnsan demez mi icten, Korkmaz kimse o varken, Bu ne cesaret,yurek İşte odur avukat Duruşmalar bitince, Goz yaşları gol olur, Ya sevincten ya huzunden İşte odur avukat Uğuralp Dilek
Avukat Beni anlat hakimlere savcıya Hic bir sucum yok ki, nerde vukuat Gelmeyi ben mi istedim bu hana Neyi kimden caldım anlat avukat Tamahım yoktur haram lokmaya Sıcak ter akıtırım nafakaya Ucbeş zeytin kuru bir soğana Nelere katlanırım be avukat Yeni bir elbise mi girer bedene Karne hediyesi yoktur bebeye Yıkılan hep ben olurum nedense Benim gunahım ne soyle avukat Ne mutfakta et, ne hanımda neşe Kıymaysa misafir değil yemeğe Midemizi kuculttuk ya git gide Etten bile davacıyım avukat Ha doğu, ha batı bu topraktayım Ha kentli, taşralı ben bir insanım Sen de ayırırsan vallah şaşarım Şaşarım ağlarım billah avukat Derdimi dokunce para istersen Duzen boyle deyip bana gulersen Meteliksiz diye bana soversen Senden bile davacıyım avukat Yusuf Ziya Leblebici İşte Odur Avukat Suclu sucsuz savunur, Sabah akşam calışır, Adaletin dengesidir, İşte odur avukat İnsan demez mi icten, Korkmaz kimse o varken, Bu ne cesaret,yurek İşte odur avukat Duruşmalar bitince, Goz yaşları gol olur, Ya sevincten ya huzunden İşte odur avukat Uğuralp Dilek Avukat Bey Haksız olan dava alma Hakkı koru avukat bey Borcluya faizi salma Hakkı koru avukat bey Habersizce hacze gitme Borclu mahcup zulum etme Sure tanı, hapse atma Hakkı koru avukat bey Borclunun gucu yetmedi Kacıpta firar etmedi Daha insanlık bitmedi Hakkı koru avukat bey Senin işin uzmek değil Adalet onunde eğil Hak peşinde dolaş il, il Hakkı koru avukat bey Nedir insanın emeli? Herkes hakkını yemeli Adalet mulkun temeli Hakkı koru avukat bey Cobanoğlu haktan yana Gel haksızlık yapma bana Adaleti savunsana Hakkı koru avukat bey Şevki Cobanoğlu avukatlarla ilgili şiirler Cevap: avukat ile ilgili şiirler Avukat Beni anlat hakimlere savcıya Hic bir sucum yok ki, nerde vukuat Gelmeyi ben mi istedim bu hana Neyi kimden caldım anlat avukat Tamahım yoktur haram lokmaya Sıcak ter akıtırım nafakaya Ucbeş zeytin kuru bir soğana Nelere katlanırım be avukat Yeni bir elbise mi girer bedene Karne hediyesi yoktur bebeye Yıkılan hep ben olurum nedense Benim gunahım ne soyle avukat Ne mutfakta et, ne hanımda neşe Kıymaysa misafir değil yemeğe Midemizi kuculttuk ya git gide Etten bile davacıyım avukat Ha doğu, ha batı bu topraktayım Ha kentli, taşralı ben bir insanım Sen de ayırırsan vallah şaşarım Şaşarım ağlarım billah avukat Derdimi dokunce para istersen Duzen boyle deyip bana gulersen Meteliksiz diye bana soversen Senden bile davacıyım avukat Yusuf Ziya Leblebici Avukat Bey Haksız olan dava alma Hakkı koru avukat bey Borcluya faizi salma Hakkı koru avukat bey Habersizce hacze gitme Borclu mahcup zulum etme Sure tanı, hapse atma Hakkı koru avukat bey Borclunun gucu yetmedi Kacıpta firar etmedi Daha insanlık bitmedi Hakkı koru avukat bey Senin işin uzmek değil Adalet onunde eğil Hak peşinde dolaş il, il Hakkı koru avukat bey Nedir insanın emeli? Herkes hakkını yemeli Adalet mulkun temeli Hakkı koru avukat bey Cobanoğlu haktan yana Gel haksızlık yapma bana Adaleti savunsana Hakkı koru avukat bey Şevki Cobanoğlu İşte Odur Avukat Suclu sucsuz savunur, Sabah akşam calışır, Adaletin dengesidir, İşte odur avukat İnsan demez mi icten, Korkmaz kimse o varken, Bu ne cesaret,yurek İşte odur avukat Duruşmalar bitince, Goz yaşları gol olur, Ya sevincten ya huzunden İşte odur avukat Uğuralp Dilek