Son Konu

Ayben feat Fuat - Cıkmaz Sokak

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ayben feat Fuat Cıkmaz Sokak
Ayben cıkmaz sokak
cıkmaz sokak şarkı sozu

imagesaybenfeatfuatcikmazsokak5adac9db32776

Ayben'in Sensin O albumunden 5parca
Sos:Ayben Ozcalkan Fuat Ergin
Muzik:Sıtkı Sencer Ozbay

Ayben

Kefaretini odeyen herkes selametle gider sona eren esaret yalan zaten emanet beden
Moruk benden ozur bekleme elimde defterim derdi olan varsa gelsin ki ben hic gormedim
İnandın ahla surmez oyun inanmadınsa sende sorum hangi yuzle geldi etrafında dondu yalan donun
Bizle savaşa girme soyun kaydı aldı tolga tolun kanlı yolda kaldı boyun boomerang da kalır kolun
Yenildiğini anladığında cekil er meydanından ayben galip olduğunda ağlarlarsın en safından
Yıllardır hic bitmediki bıktık senin yasından ve ağlamanın farkı yoktu timsahın gozyaşından
Herkesin bir derdi vardı rap, bu yer serin yaparım sandı kimi bulaştı sozler hep irin
Uskudardadır asıl rap burda bizim bulu derin ayben beton zemin ve şu an fuatta micro emin
Cıkarın icin girdiğincıkmazlar indirdiğin bayrak sonunu getirecek cok cakal var bildiğim
Yerden goğe yukseldiğimde uluma ben zincirlerim ve kaldı elde beyaz bayrak boşuna dingilliği

Fuat

Acı olur bozuk tuzu kısmen kuru basma tuzak uzak fuata onun yolu
Kranlıksa hakkın her puhline bin atlı malum sinerjin kurşun gibi dibe battı
Olunce isyan ederiz duzene donunce ihya ederiz uzeni
Kaburgaların arsında sungum sen yumruk demedan iner gurzum
Kargalar suruu en iyi olusu kdv gibi geri donuşum
Metaformoz parlaktan geciş sahte hava alanına iniş
Orman karizmanın kralı ismaili yakana 3 madalya takarım
Kafste rapleri her nefeste kodeste voltan ola elleri cepte
Emin olun ona girer kolum bağırsaktan kalbine uzr yolum
Tak şarşoru cek mermiyi bas tetiğe gor serseriyi
Zafere uzaksa kursağında kalmasın abeci kostik yeksin e toslasın
Nigga sen boştasın iş bulda koşasın mezar taşını ode laf eden olmasın

Nakarat
Cıplak ayakla ayaza cıkanlar kazanır bu yarışta
MEdeni cesaretim beni eve tıkmaz sokaksa sokak (sokak) sonu cıkmaz

Ayben
Sonu cıkmaz her sokakta vardı adım adımlarımı sağlam attığımda gorduğum o manzara
Hayatta kalan comezlerin uyumuydu kulturun altında ezilmiş cehalet mesafesi yok sefaletin
Sayfalarım tertemiz benim dilim miğfersiz evet raplerim dengesiz benim dilimde kemiksiz
Şukur sesimde fazla tiz rap dediğin kadersiz eğer bir yanlış varsa uskudara asılsın kellemiz
Olume kac var kimbilir ben orda dostlarımda var yer altında kaynar metan bize de duşer belki pay
KAc yıl kaldı ancak aktif halde buyuk fay giden gelmiyor bir tek gokyuzunde bekler ay
Ben aynı bendebende benden once gidenlerde var aynı yerde goğe kadar şahlanır
Damarlarımda aynı kan donar kanarsın ayrı rap solar solarsa raplerim solar bir an durup tekrar boğar

Üst Alt