Son Konu

Azerice aşk sözleri menim özümden

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Azerice aşk sözleri menim özümden azerice aşk sözleri azerice sözler hoş sözler sevgi sozleri azerbaycan dilinde sevgi mesajlari azerbaycan dilinde Azerice aşk sözleri, azerice aşk mesajları Evet arkadaşlarım kardeş ülkemiz Azerbaycan halkının lehçesi ile kaleme gücenmiş sözler var sıradaazericeasksozlerimenimozumden5c5570a0ca3fdalt Azerice Aşk Sözleri Azerice Aşk Mesajlari Sene bu mesajı deyil, üreyimi yollamağ isterdim Telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdimBu mesaji oxudunsa mene heyransanVecine deyilse meni sevirsen Cavab versen mensiz yashaya bilmirsenCavab vermesen mene vurgunsanGorek indi ne edeceksen?Dünyada bir çox insan var Bezisi duygulu bezisi duygusuz, bezisi qorxulu bezisi qorxusuz Bezisi aglayib bezisi gülür amma gozelliklere ve xosbextiye layiq olan bir insan var o da indi mesajimi oxuyurSenin üçün uzundan sevmeyi, baxmadan gormeyi, toxunmadan hissetmeyi, esitmeden dinlemeyi, goz yaslarimla gülmeyi ve qovusmağ üçün sebretmeyi oyrendim ancağ sensizliyi eslaDarixdigin senin üçün darixirsa darixm gozeldir, Donecekse gozlediyin gozlemek gozeldir Sevirse sevdiyin bax ele bu her seye beraberdir Yıl minlerce gül saptamak isterdim amma güller solar, yıl omrümü devretmek isterdim amma bir gün oleceyem, sene sadece sevgimi verirem ancak, o ebediyyen yasayacağDünyada her sey ozüne bir yoldas axtarar, dasin qelbi yoxdur amma onu da yosun sararSenin olan her seyi, hetta sensizliyi bele seni xatirlattigi üçün seviremBügün de sabah da üreyin geder yaxinindayam, ozünü tenha hissedende eli üreyine qoy Men hemise ordayamAşk denizden çinqil toplamaga aynı, evvel tektek yigirsan daha sonra birbir atirsan Yalnızca bezilerini atmaga üreyin gelmir ve sen atilmayanlardansanBu dunyada iki kor varBiri meni gormeyen senO biri gozu senden bashgasini gormeyen menSene bir goyerchin gonderirem ureyinde sevgiqanadlarinda xoshbextlik dimdiyinde opush varNasıl meleklerim baya hoşlar dimiazericeasksozlerimenimozumden5c5570a0ca3fdalt Eee aşk heryerde aşktır dili lisanı olmaz da işte kaleme böyle yansıyor  

Üst Alt