B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 1 Eki 2024 #1 Moladiyorum evet Azıcık durun ve sakinleşin hadi Tum gecici gundemleri, koşturmaları bırakın! Azıcık nefeslenin ve kalıcı gundeme odaklanın; Nice zamandır ihmal ettiğiniz kendinize, sevdiklerinize donun Ve ara verip hayata, hayat bulun Bulalım inşaALLAH Bugun hayatın icinden, en gerceğinden cocuklarlayız buyrun Cocuklaşan buyuklere bayılıyorum ben Cocuklarıyla oynayan annebabalara Cocuklarla oynayan buyuklere Cocuklara değer verip, onlarla buyuklermişcesinekonuşanlara Cocuklaşanlara Bayılıyorum İyi ki varlar onlar Cunku malum cocuklaşmadan, cocuk yureklerine ulaşamaz insan Ve zamanımızda maalesef, cocuklaşan annebabalar ve dahi buyukler cok azaldıimagesazicikmola5add1d09b4c23png Duygu zenginliğinden geciyor elbet cocuklaşmak Ama şimdi toplumda tek değer hukmu olan para ve paraya ulaşma yolları, siyaset, tv vs vs ceker oldu buyukleri Eskitmeyin yureklerinizi ey buyukler! Cocuklaşın Gulucuk Cunku cocuklar hep safHep temiz, Hep umutlu Hep guleryuzluHep yalansız dolansız Hep hilesizHepHep Buyuklerse tam tersi Hic buyumeyelim hic eskitmeyelim yureklerimizi Ee sizler de oynuyor musunuz cocuklarla? Cocuklaşan, daha doğrusu icindeki cocuğu oldurmeyen buyuklere selam olsun Seni bizim eve gotursem gelir misin? Sosis yapsam yer misin? Ayy ayy ne tatlı şeysin oyle Yerim seni yerim Boyle bir vardı eskiden televizyonlarda, beğeniyle izlediğim Var mı şimdi de, bilmiyorumCok hoştu Tam yakalamışlar vurucu noktayı Hani bizde, hep buyukler, bir cocuk gordukleri zaman; Benim oğlumkızım olur musun? Seni bize gotureyim Anneni mi yoksa babanı mı daha cok seviyorsun? Yerim seni cok tatlısın vb gibi garip garip sorular sorarlar hep Nedense Yahu cocuk niye gelsin sizin eve? Neden senin cocuğun olsun? Neden anneyi mi, babayı mı?şeklinde bu zor tercihe takılsın kafası? Bazı siyasetci cocuklar da yok değil ha Boyle sorunca; Seni diyorlar Artık o an usttebaşta ne varsa topluyorlar tabii Cocuklar kucuk yaşlarda somutsoyut ayıramadıkları icin, her soruyu gercek sanıyor, korku ve endişeyle, biraz da şupheyle bakıyorlar sorana Eve ilk gelenlere, yabancılara yaklaşamamaları, ısınamamaları belki de bu yuzden Sahiden onların cocuğu olacağını, onu yiyeceklerini vb zannediyor belki garibim Neden boyle yapıyor, can sıkıyor bu buyukler peki? Belki de cocuğun seviyesine inemeyecek kadar, iclerindeki cocuğu oldurmuş buyukler bunlar kimbilir İşte reklamda, ustaca buna gondermeler yapılıyor anlayana Hoş Cocuklarımızın şu sıkıcı buyuklerin garipsorularından kurtulmaları dileğiyle Herkes Okusun Bugun ne yapın biliyor musunuz? Gece cocuğunuz cocuklarınız uyuduğunda, yavaaşca girin odalarına Elinize yumuşak uclumurekkepli bir de kalem alın Ve Eline seni seviyorumyazın Gul kokulu opucuklerle cıkın odadan Bırakın gun boyu taşısın, sizi ve yureğinizi Demeyin, başka yolu yok mu sevgiyi gostermenin?Olmaz mı? Cook Bu onlardan sadece biri, en basiti belki de Onlar anlar merak etmeyin Cocuklar surprizlere bayılırlar, her cocukca yurek gibi Yeter ki sevginizi gostermeyi bilin Saklamayın yureğinizi, opucuklerinizi, guluşlerinizi, sozlerinizi Sakınmayın sevginizi Hadi bugun uygulayın Gulucuk Hem biliyor musunuz, cennette bir koşk varmış, oraya sadece cocukları sevindirenler girecekmiş Ve; Her cocuğunu opuşunde annebaba, 10 sevab yazılırmış Ve; Sevenin sevdiğini bildirmesinde ecir varmış Bunlar, hadis mealleri ve bu işin oteler dokumu Cunku malum insanoğlu bir gariptir, Ne yaparsa illa neticesini gormekbilmek ister Hep cennet hesaplarındadır, ibadetlerinde bile mesela Halbuki bilse: O'na hesapsız varsa, O'nu razı etse, zaten cennetler onundur Bana seni gerek senisoylemiyle yola cıkmalı insan Beşeri sevgilerde de durum aynı İnsan beklentisiz sevmeli Beklentiler, boğartutsak eder insanı, mutsuz kılar Tıpkı bir annenin cocuğunu sevdiği gibi sevmeli insan Anne beklentisiz sever Hep verir, almayı hic duşunmeden Cunku ona yansıyan Vedud'tur O'ndan Beklentisiz sevmek ozgur kılar insanı, otelere taşır Ufuklar acar İşte onun icin annenin hakkı 3 tur babaya karşı Neyse Sozu fazla uzatmadan, hadi deneyin bakalım bugun: Cocuğunuzun koluna seni seviyorumyazın Beklentisiz sevin Cennet planları yapmadan, Sadece O dedi diye, O'nu razı etmek icin ibadet edin Yani: Ozgur kılın kendinizi, otelere uzanın muhabbetle efendim Ayşe REŞAD
Moladiyorum evet Azıcık durun ve sakinleşin hadi Tum gecici gundemleri, koşturmaları bırakın! Azıcık nefeslenin ve kalıcı gundeme odaklanın; Nice zamandır ihmal ettiğiniz kendinize, sevdiklerinize donun Ve ara verip hayata, hayat bulun Bulalım inşaALLAH Bugun hayatın icinden, en gerceğinden cocuklarlayız buyrun Cocuklaşan buyuklere bayılıyorum ben Cocuklarıyla oynayan annebabalara Cocuklarla oynayan buyuklere Cocuklara değer verip, onlarla buyuklermişcesinekonuşanlara Cocuklaşanlara Bayılıyorum İyi ki varlar onlar Cunku malum cocuklaşmadan, cocuk yureklerine ulaşamaz insan Ve zamanımızda maalesef, cocuklaşan annebabalar ve dahi buyukler cok azaldıimagesazicikmola5add1d09b4c23png Duygu zenginliğinden geciyor elbet cocuklaşmak Ama şimdi toplumda tek değer hukmu olan para ve paraya ulaşma yolları, siyaset, tv vs vs ceker oldu buyukleri Eskitmeyin yureklerinizi ey buyukler! Cocuklaşın Gulucuk Cunku cocuklar hep safHep temiz, Hep umutlu Hep guleryuzluHep yalansız dolansız Hep hilesizHepHep Buyuklerse tam tersi Hic buyumeyelim hic eskitmeyelim yureklerimizi Ee sizler de oynuyor musunuz cocuklarla? Cocuklaşan, daha doğrusu icindeki cocuğu oldurmeyen buyuklere selam olsun Seni bizim eve gotursem gelir misin? Sosis yapsam yer misin? Ayy ayy ne tatlı şeysin oyle Yerim seni yerim Boyle bir vardı eskiden televizyonlarda, beğeniyle izlediğim Var mı şimdi de, bilmiyorumCok hoştu Tam yakalamışlar vurucu noktayı Hani bizde, hep buyukler, bir cocuk gordukleri zaman; Benim oğlumkızım olur musun? Seni bize gotureyim Anneni mi yoksa babanı mı daha cok seviyorsun? Yerim seni cok tatlısın vb gibi garip garip sorular sorarlar hep Nedense Yahu cocuk niye gelsin sizin eve? Neden senin cocuğun olsun? Neden anneyi mi, babayı mı?şeklinde bu zor tercihe takılsın kafası? Bazı siyasetci cocuklar da yok değil ha Boyle sorunca; Seni diyorlar Artık o an usttebaşta ne varsa topluyorlar tabii Cocuklar kucuk yaşlarda somutsoyut ayıramadıkları icin, her soruyu gercek sanıyor, korku ve endişeyle, biraz da şupheyle bakıyorlar sorana Eve ilk gelenlere, yabancılara yaklaşamamaları, ısınamamaları belki de bu yuzden Sahiden onların cocuğu olacağını, onu yiyeceklerini vb zannediyor belki garibim Neden boyle yapıyor, can sıkıyor bu buyukler peki? Belki de cocuğun seviyesine inemeyecek kadar, iclerindeki cocuğu oldurmuş buyukler bunlar kimbilir İşte reklamda, ustaca buna gondermeler yapılıyor anlayana Hoş Cocuklarımızın şu sıkıcı buyuklerin garipsorularından kurtulmaları dileğiyle Herkes Okusun Bugun ne yapın biliyor musunuz? Gece cocuğunuz cocuklarınız uyuduğunda, yavaaşca girin odalarına Elinize yumuşak uclumurekkepli bir de kalem alın Ve Eline seni seviyorumyazın Gul kokulu opucuklerle cıkın odadan Bırakın gun boyu taşısın, sizi ve yureğinizi Demeyin, başka yolu yok mu sevgiyi gostermenin?Olmaz mı? Cook Bu onlardan sadece biri, en basiti belki de Onlar anlar merak etmeyin Cocuklar surprizlere bayılırlar, her cocukca yurek gibi Yeter ki sevginizi gostermeyi bilin Saklamayın yureğinizi, opucuklerinizi, guluşlerinizi, sozlerinizi Sakınmayın sevginizi Hadi bugun uygulayın Gulucuk Hem biliyor musunuz, cennette bir koşk varmış, oraya sadece cocukları sevindirenler girecekmiş Ve; Her cocuğunu opuşunde annebaba, 10 sevab yazılırmış Ve; Sevenin sevdiğini bildirmesinde ecir varmış Bunlar, hadis mealleri ve bu işin oteler dokumu Cunku malum insanoğlu bir gariptir, Ne yaparsa illa neticesini gormekbilmek ister Hep cennet hesaplarındadır, ibadetlerinde bile mesela Halbuki bilse: O'na hesapsız varsa, O'nu razı etse, zaten cennetler onundur Bana seni gerek senisoylemiyle yola cıkmalı insan Beşeri sevgilerde de durum aynı İnsan beklentisiz sevmeli Beklentiler, boğartutsak eder insanı, mutsuz kılar Tıpkı bir annenin cocuğunu sevdiği gibi sevmeli insan Anne beklentisiz sever Hep verir, almayı hic duşunmeden Cunku ona yansıyan Vedud'tur O'ndan Beklentisiz sevmek ozgur kılar insanı, otelere taşır Ufuklar acar İşte onun icin annenin hakkı 3 tur babaya karşı Neyse Sozu fazla uzatmadan, hadi deneyin bakalım bugun: Cocuğunuzun koluna seni seviyorumyazın Beklentisiz sevin Cennet planları yapmadan, Sadece O dedi diye, O'nu razı etmek icin ibadet edin Yani: Ozgur kılın kendinizi, otelere uzanın muhabbetle efendim Ayşe REŞAD