B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Babalar Gunu İle İlgili Şiirler,Babalar İcin Şiirler, Babalar Gunu Şiirleri 20 Haziran Babalar Gunu Şiirleri imagesbabasiirleri5b0b5a4cc77b3 Bir babanın dilinden Baba olmak dağ gibi Baba olmak gonlu saray gibi Baba olmak her derde şifa gibi Baba olmak bir ruya gibi Baba olmak değildir cismi Baba olmak değildir resmi Duyulunca evde ismi Kucağına atlamalı cocukların her birisini Baba rahmet Baba merhamet Baba aş baba ekmek Babaya duşer cile cekmek Baba koruyucu Baba kollayıcı Baba dert baba acı Baba tum dertlerin tek ilacı Baba huzur Baba bereket Baba eli nasırlı Babanın kalbi yumuşak Gungor Celep Baba Sığmazsın bilirim bir kac mısraya, Anlatmak isterim seni dunyaya, Acelen neydik uctun şemaya, Mezarının başında ağlarım baba, Gururu sevgiyi senden oğrendim, Mis gibi kokunu ozledim baba, Bu kadar genc yaş da olmemeliydin, Hasretin ciğerimi deliyor baba, Bu kadar acıya nasıl dayandın, Sabırlı olmayı oğrettin baba, Bu koca dunyaya neden sığmadın, Geride bıraktın bizleri baba, Hastane yolları kaderin oldu, Yanında biz varız uzulme baba, O kanser illeti ecelin oldu, Mevla dan umitler kesilmez baba, Sen gittin kimsemiz kalmadı şimdi, Bizi terk etmeye hakkın yok baba, Dostum dediklerin duşmandır şimdi, İyi ki namerdi gormedin baba, Ağlarım gizlice sensiz gunlerde, Faydasız bilirim ağlamak baba, Yaşamak isterdin sende bizlerle, Sensizken mutsuzuz inan ki baba, Sigaran elinde kaşların catık, Nasılda sevdiğini gizlerdin baba, Bir dilim ekmeğe soğanı katık, Cayı da cok fazla severdin baba, Baba Sevgisiz cıkarsan hayat yoluna Dunyada tek başına kalırsın baba Unutma ki bizler hep biriz Birlikten guc doğarmış baba Karanlık yureğinin efendisi olmuş Bizi karanlığa neden sokarsın baba Yureğin korkuyla beslenir olmuş Bizi neden korkutursun baba Neden bu şiddet bu celal Biz sana ne yaptık ki baba Her zaman kanımız sana helal Bizi neden yaraladın ki baba Bunca yıl umutla bekledik Umutlarımız acıyla sondu baba Ufacık guluşune bile sevinirdik Artık bize gulmez oldun baba Baba şefkati nedir bilmez misin Bunu neden bize cok gorursun baba Dayanışma nedir bilmez misin Neden hic yanımızda değilsin baba Baba olmaya hic calışmadın Aldırış bile etmedin baba Sende alıp başını gidersen bir gun Kin nefret ayırmasın bizi baba Tanju Gocmen Dunyanın En Guzel Babası Sensin,beni gezdiren, Parka goturen Şakalar yapan, Sensin,benim canım babacığım Beni gulduren, Bize dondurma alan, Bizi seven, Sensin,benim canım babacığım Kucukluğumde şakalar yapan, Gıdıklayan Gulduren Sensin,benim canım babacığım Sumeyye Bezgin
Babalar Gunu İle İlgili Şiirler,Babalar İcin Şiirler, Babalar Gunu Şiirleri 20 Haziran Babalar Gunu Şiirleri imagesbabasiirleri5b0b5a4cc77b3 Bir babanın dilinden Baba olmak dağ gibi Baba olmak gonlu saray gibi Baba olmak her derde şifa gibi Baba olmak bir ruya gibi Baba olmak değildir cismi Baba olmak değildir resmi Duyulunca evde ismi Kucağına atlamalı cocukların her birisini Baba rahmet Baba merhamet Baba aş baba ekmek Babaya duşer cile cekmek Baba koruyucu Baba kollayıcı Baba dert baba acı Baba tum dertlerin tek ilacı Baba huzur Baba bereket Baba eli nasırlı Babanın kalbi yumuşak Gungor Celep Baba Sığmazsın bilirim bir kac mısraya, Anlatmak isterim seni dunyaya, Acelen neydik uctun şemaya, Mezarının başında ağlarım baba, Gururu sevgiyi senden oğrendim, Mis gibi kokunu ozledim baba, Bu kadar genc yaş da olmemeliydin, Hasretin ciğerimi deliyor baba, Bu kadar acıya nasıl dayandın, Sabırlı olmayı oğrettin baba, Bu koca dunyaya neden sığmadın, Geride bıraktın bizleri baba, Hastane yolları kaderin oldu, Yanında biz varız uzulme baba, O kanser illeti ecelin oldu, Mevla dan umitler kesilmez baba, Sen gittin kimsemiz kalmadı şimdi, Bizi terk etmeye hakkın yok baba, Dostum dediklerin duşmandır şimdi, İyi ki namerdi gormedin baba, Ağlarım gizlice sensiz gunlerde, Faydasız bilirim ağlamak baba, Yaşamak isterdin sende bizlerle, Sensizken mutsuzuz inan ki baba, Sigaran elinde kaşların catık, Nasılda sevdiğini gizlerdin baba, Bir dilim ekmeğe soğanı katık, Cayı da cok fazla severdin baba, Baba Sevgisiz cıkarsan hayat yoluna Dunyada tek başına kalırsın baba Unutma ki bizler hep biriz Birlikten guc doğarmış baba Karanlık yureğinin efendisi olmuş Bizi karanlığa neden sokarsın baba Yureğin korkuyla beslenir olmuş Bizi neden korkutursun baba Neden bu şiddet bu celal Biz sana ne yaptık ki baba Her zaman kanımız sana helal Bizi neden yaraladın ki baba Bunca yıl umutla bekledik Umutlarımız acıyla sondu baba Ufacık guluşune bile sevinirdik Artık bize gulmez oldun baba Baba şefkati nedir bilmez misin Bunu neden bize cok gorursun baba Dayanışma nedir bilmez misin Neden hic yanımızda değilsin baba Baba olmaya hic calışmadın Aldırış bile etmedin baba Sende alıp başını gidersen bir gun Kin nefret ayırmasın bizi baba Tanju Gocmen Dunyanın En Guzel Babası Sensin,beni gezdiren, Parka goturen Şakalar yapan, Sensin,benim canım babacığım Beni gulduren, Bize dondurma alan, Bizi seven, Sensin,benim canım babacığım Kucukluğumde şakalar yapan, Gıdıklayan Gulduren Sensin,benim canım babacığım Sumeyye Bezgin