bilgiliadam
Yeni Üye
Babalar Günü İçin Fantastik Şiirler 2019 babalar günü şiirleri 2019 babalar günü babalar günü şiirleri 2019 Sevgili melekler, hayatını ailesi yoluna adamış, tek amacı çocuklarının geleceği olan ve bunun için hayatı her tarafında var güzüyle çalışan babalarımızın ellerini her gün olduğu gibi pazar günü de öpecek ve babalar gününü kutlayacağız Dar bir kucaklama ve bir çift tatlı sözden diğer birşey beklemeyen babalarımız için yüzlerine bir gülüş yerleştirecek fantastik şiirler paylaşıyoruz sizlerle 1549097051 1549097051 babalargunuicinharikasiirler20195c55586432f09babalargunuicinharikasiirler20195c55586432f09 babalargunuicinharikasiirler20195c55586432f09 Canım Babam Kalbi sevgi batmış insancıl, Eli Bol,nazik kucağı sımsıcak, Halden Anlayan ve şevkatli işte Bu vasıfların tümünü içeren tek erkek Ben Ona baba Diye sesleniyorum Benim İçin dünyadaki En özel erkek Babadan Oğluna Öğütler Zirve seni bekliyor Dağın kıymetini bil Sanma ki yükselmek baskı Çağın kıymetini bil Üşenme emek için Mutluyum çağırmak için Üzümü yemek için Bağın kıymetini bil Sefalet göründüğü lahza Çabuk yıkılır insan Azı beğenmiyorsan Çoğun kıymetini bil Elin, ayağın, başın Annenin, arkadaşın Suyun, toprağın, taşın Göğün kıymetini bil Oğlum benim, bir düşün Değeri var mı dünün Yarın çok geç ömrünün Bugünün kıymetini bil Babama Şiir Olurda birgün dönersin diye her zaman o günü bekledim O günün hayaliyle yaşadım Atmadım elbiselerini, kızarsın diye en sevdiğin traş losyonunu hiç kullanmadım Biliyorum bir gün geleceksin O günü özlemle, o günü hasretle bekleyeceğim Çünkü, sen gelecek ve bana sıkıca sarılacaksın O geçen yılların acısını doyasıya çıkaracağız Sen gelince güleceğim tıpatıp eskisi gibi Seninle hayat bulup yaşama her tarafta sarılacağım Seni bekliyorum Seninle öldüm, yaşama baştan seninle dönmek istiyorum Seni seviyorum Hadi dön artık! Babalar Günü Bugün yine babalar günü Baba hiç görmedi ama güldüğünü Bir gün duyarsınız öldüğünü İşte o süre olur babalar günü Senede bir gün kutlamak yetmiyor Tür böyle gelmiş böyle gidiyor Bayramlarda bile elini öpmüyor Sen buna mı diyorsun babalar günü Bir gün onlarda baba olacak Babanın önemini anlayacak Babasını arasa da bulamayacak Onlar için olacak kıyamet günü Babalar Günü Şiiri Sakın ha aldırma çileye derde, Bunları fazla tez aşarsın Baba Ağzından kötü söz çıkmaz bir yerde Sen daima şerefinle yaşarsın Baba Şefkatle kol kanat açarken bize, Ciğerde hastalığa almışsın vize Yer yoktur kalbinde kara bir ize Sen hep şerefinle yaşarsın Baba Bizim üstümüzde çoktur emeğin Herkese de yeter aşın yemeğin Söze hakkı yoktur birkaç ineğin Sen daima şerefinle yaşarsın Baba Duygularım kat kat kabardı yine, Güya Dev sokmuşlar ufak bir ine Birçok değişirken parayı Dine, Sen defalarca şerefinle yaşarsın Baba Acilen bir döksem gönül bendimi İnanki dolupta taşarsın baba Babalar günü şiirleri Şerefsizler bir şey sansın kendini Sen hep şerefinle yaşarsın baba Bu Gün Babalar Günü Bu gün babalar günü Ben almadım babama hediye, Param değil diye yok, Babam yok diye Küstüm ben babama Gideli üç yıl oldu, Özledim, yandım hasretinden Ama gelmedi Zaten bu arada de veda etmedi Bu gün babalar günü, Ben küstüm babama Söz vermiştiLakin Gitti Babalar Günü Baba tut elimden Beni çocukluğuma götür hadi
O ufak kıza götür beni baba Götür yeniden gelmeyeyim
Tut ellerimden baba tut Uçurumun kenarındayım
İtildim, düştüm düşeceğim! Baba yüreğim alazlarda Yandı! yanıyor! Sevda çöl dedin
uyarı et dedin Bir an için unuttum bana, sevdim Hemen çöl ortasında yalnızlığımla susuyorum mutluluğa Baba tut elimden Beni çocukluğuma götür hadi
Acılar şımartmasın beni artık Sen şımart! Uzaktaki hayaller