bilgiliadam
Yeni Üye
Babalar Gününe Özel Manalı Sözler 2019 babalar günü sözleri babalar günü mesajları Sevgili melekler, babalar gününü bu pazar günü kutlayacağız Her yıl haziran ayının 3pazar günü kutlanan bu özel günde babalarımızla paylaşabileceğimiz, onları duygulandırarak harika sözleri bir araya topladık, sizlerle paylaşıyoruz 1549097045 1549097045 babalargununeozelanlamlisozler20195c55585a4c4ffbabalargununeozelanlamlisozler20195c55585a4c4ff babalargununeozelanlamlisozler20195c55585a4c4ff Üzerine tahammül tohumları ekip, sevgi ile suladığın biricik gülünün bilmeni istediği bir şey var Babacığım seni çok seviyorum Sen kuvvetli bir çınarsın Sana yaslandığım süre benzeri dünyayı fethedebilirim Gücüme zor katan kahraman çınarım babalar günün kutlu olsun birincil adımlarımı atarken tuttuğum o kuvvetli eller yaşım kaç olursa olsun hiç bırakmasın beni seni seviyorum babacığım Hayatın anlamını, zorluklarını ve tüm güzelliklerini bana öğreten adam benim biricik babam Babalar günün kutlu olsun Dünyanın en yakışıklı erkeği babalar günün kutlu olsun Evimizin direği, hayallerimdeki tek kahraman baba sevgisini fazlasıyla tattırdığın bu kalp senin sevginle dolup taşıyor babalar günün kutlu olsun babacığım Sahip olduğum en iyi dost babalar günün kutlu olsun Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Biricik babamsın Seni fazla seviyorum Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun Evimizin yakışıklısı
Babamız canımız bir tanemiz Bil oysa seni hergün daha çok seviyoruz Varlığınla kibir duyuyoruz Sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun Meğer dilimdeki ve beynimdeki en hoş kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor veya sevgim coşuyor Babalar günü kutlu olsun Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım Babalar günün kutlu olsun Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana değer almak için yaşıyorum Babalar günün kutlu olsun