Son Konu

Babalar Gününe Özel En Güzel Sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Babalar Gününe Özel En Güzel Sözler 2019 babalar günü babalar günü ne süre 2019 babalar günü sözleri Babalar günü 2019 yılın da 16 Haziran tarihine denk geliyor Evin direği babalar için söylenen en hoş ve anlamlı sözleri sizler için paylaşıyoruz Siz de babanızı bu özel ve anlamlı günde en hoş babalar günü sözlerini onunla paylaşıp mutlu edebilirsiniz 1549097152 1549097152 2019babalargununeozelenguzelsozler5c5558c51887b2019babalargununeozelenguzelsozler5c5558c51887b 2019babalargununeozelenguzelsozler5c5558c51887b Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini tekrar tekrar üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da her zaman yüreğim değin yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum Sevgili babacığım gurbet uzaktan olsa da sevgin öyle yakın fakat bilmelisin ellerinden öperim sevgiler Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın Babalar günün kutlu olsun babacığım Benzemez hiçbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya Babalar günün kutlu olsun babam… Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar günün kutlu olsun! Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle… Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Babalar günü kutlu olsun Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun Canım babam! Varlığın defalarca yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi Seni seviyorum baba… Ailemin reisi, büyük aşkım Babalar günün kutlu olsun Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun Biricik babama sevgilerimle!… Babalar günün kutlu olsun her zaman yanımda olduğun için teşekkürler sevgili babam… Canım babam!…Seni fazla seviyorum Babalar günün kutlu olsun babacım Evimizin güneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle… Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun bir tanecik babacık Ilk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Acilen fark ediyorum fakat babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun… Ailemin reisi, büyük aşkım Medarı iftiharım sevgilim herşeyim! Babalar günün kutlu olsun Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana sevinç ve güven verdi Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun Evimizin güneşi bir parça başına olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin Babalar günün kutlu olsun Fedakârlık, sevgi, sabır ve alımlılık ne demek betimleme et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün fazla seviyorum Babalar günün kutlu olsun Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Biricik babamsın Seni fazla seviyorum Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu defalarca bileceğim Seni seviyorum canım babacığım Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz Bil fakat seni hergün daha fazla seviyoruz Varlığınla gurur duyuyoruz Sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun Babam olduğun için fazla mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın Babalar günün kutlu olsun babacım Dün, bugün ve yarın daima seni sevdim, daima seveceğim Bizimki bitimsiz, kutsal bir sevgi Babacığım babalar günün kutlu olsun Ilk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şu Anda fark ediyorum ama babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun Mesafeler ne dek uzakta olursa olsun sevgisini tekrar tekrar üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da daima yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni fazla seviyorum Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen fakat benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun Gelinciklerin en sadesine papatyaların en hoş kokanına güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine babalar günün kutlu olsun biricik babacığım Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi betimleme et desen bana nasıl olursa olsun yalnızca “BABA” derdim Babalar günün kutlu olsun Babam Üzerine dayanıklılık tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni fazla ama fazla seviyorum Babalar günün kutlu olsun Kalbi sevgi dolu, iyi kalpli, cömert, kibar, kucağı sıcak, halden anlayan, şefkatli Bu vasıfların tümünü içeren tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım… s111 her zaman söylemesem de biliyorum sahiden babamın onu ne kadar fazla sevdigimi bildiğini Ve ben ne değin girift cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini Çünkü o benim Babam Kollarından daha huzurlu, daha tehlikesiz, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım Babalar günün kutlu olsun Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana bedel elde etmek için yaşıyorum Babalar günün kutlu olsun Bizim bugünlere gelmemizi karşılayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun Sen enerjik bir çınar gibisin Arkamı ne vakit sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana her zaman kuvvet veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam İkliminden tasasızlık, sevginden yiğitlik ve gözlerinden esaret aldığım günleri her zaman yaşamak isterim Babalar gününü en dürüst dileklerimle kutlarım Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün sadece senin Babalar günün kutlu olsun Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum baba Çünkü gerçekten senin minik bir kopyanım Umarım senin değin sevgi batmış olurum Babacığım Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin öyle yakın oysa bilmelisin ellerinden öperim sevgiler Babalar günün kutlu olsun Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün yalnızca senin… Babalar günün kutlu olsun Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne değin uğurlu olduğumu daima bileceğim Seni seviyorum canım babacım Baba sevgisini koru O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür “Hz Muhammed (sav)” Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın… Babalar günün kutlu olsun babacım Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi fazla yalnız hissediyor, fazla üzülüyor ve çok üşüyorum… Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın Babalar günün kutlu olsun baba Evimizin güneşi bir her birine olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin Babalar günün kutlu olsun Babalar günün kutlu olsun dünyanın en iyi babası… Sen olmadan ben asla varolamam baba Seni seviyorum Babalar günün kutlu olsun canım babam Aslan babam, babalar günün kutlu olsun… Hayatın anlamı ve bütün güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun… Kalbi sevgi dolu, iyi huylu, eli bol, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli Bu vasıfların tümünü içeren tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım… Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak yaşam ve alınacak nefes olan sevgili babam İkliminden tasasızlık, sevginden yiğitlik ve gözlerinden tutsaklık aldığım günleri hep yaşamak isterim Kollarından daha huzurlu, daha tehlikesiz, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım Babalar günün kutlu olsun Bizim bugünlere gelmemizi karşılayan ve hakkını hiçbir vakit ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun… Sen dünyanın en iyi babasısın Seni çok seviyorum canım babam Babalar günün kutlu olsun babacım Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkür ederim, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, tekrar tekrar sığınağımdın Benim için ne değin çok değerli bir değerde olduğunu katiyen unutmuyorum Babalar günün kutlu olsun Sen enerjik bir çınar gibisin… Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim… Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun… Bana zor verdin, takviye verdin, daima ama defalarca yanımdaydın, yaşam boyu tüm bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız Ama yine de deneyeceğim teşekkür ederim baba Seni çok seviyorum Üzerine tahammül tohumu takım sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni çok lakin fazla seviyorum Babalar günün kutlu olsun Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar günün kutlu olsun!  

Üst Alt