Son Konu

Babalar İçin Harika Doğum Günü Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Babalar İçin Şahane Doğum Günü Mesajları babalar için doğum günü sözleri babalara doğum günü mesajları Sevgili melekler, ne annelerimizin ne de babalarımızın haklarını ödeyemeyiz Onları memnun etmek için yapabileceğimiz tek şey, başarılarımızla onları gururulandırmak, mutluluklarımızla onları mutlu etmektir şimdi paylaşacağımız güzel doğum günü mesajları da babalarımızın yüzüne o hoş günlerinde bir gülüş kondurmak için Buyrun 1549097085 1549097085 babalaricinharikadogumgunumesajlari5c555881c142dbabalaricinharikadogumgunumesajlari5c555881c142d babalaricinharikadogumgunumesajlari5c555881c142d Fazla sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar doğum gününü kutlarım Dünyadaki çiçeklerin en güzeli güldür güllerin en güzeli ise sen doğum günün kutlu olsun babacığım Ateşin yaktığından güneşin hareket ettiğinden gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan fakat benim seni sevdiğimden asla kuşkulanma babacığım doğum günün kutlu olsun Uzerıme dayanma tohumu ekıp sevgıyle suladıgın gulunun bılmenı ıstedıgı bır sey var senı cok sevıyorumDoğum günün kutlu olsun babacığım Evımızın gunesı bır tanesı olan canım babama kucak dolusu sevgı ve saygılarımla babacıgım bır iyiki varsın iyi ki doğdun Sen dinç bir çınar gibisin Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım oysa dünyayı bile fethedebilirim Çünkü bana her zaman güç verirsinDoğum günün kutlu olsun babacığım Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün yalnızca senin İyiki varsın Birincil adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Hemen ayrım ediyorum oysa babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Birnikte daha nice yıllarda elele almak diliğiyle doğum günün kutlu olsun Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Doğum günün kutlu olsun! Dünyanın en yakışıklı babasına, seni fazla seviyoruz, doğum günün kutlu olsun! Sevgılı babacıgım sen bızım gul kokulu sekerden tatlı canımızdan degerlı bırıcık babamızsın senı cok sevıyoruzDoğum günün kutlu olsun Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum baba cunku gerçekte senın kucuk bır kopyanım umarım senın kadar sevgı dolu olurumMutlu yıllar Sevgılı babacıgım gurbet uzaktan olsa da sevgın pek yakın kı bılmelısın Doğum günün kutlar ellerınden operım sevgıler Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en guzel kokanına gullerın en guler yuzlusune babaların en sevgılısıne doğum gününü kutluyorum Dunyadakı cıceklerın en guzelı guldur gullerın en guzelı ıse sen doğum gunun kutlu olsun babacıgım Tatlı babacıgıma sabahleyin yagan cıg dek saf aksam gun batımında ıse ruzgar dek cılgın,okyanusun derınlıklerındekı ıncı değin guzelsındoğum gününü kutluyorum Mesafeler ne dek uzun olursa olsun sevgısını tekrar tekrar uzerımde hıssettıgım dun de bugun de yarın da hep yuregım kadar yakınımda olan babacıgım senı cok sevıyorumBirlikte nice yıllaraDoğum günün kutlu olsun babacığım  

Üst Alt