Son Konu

Babamı Hayattayken Çok Üzdüm Şimdi Çok Pişmanım Ne Yapmalıyım?

Profösör

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Tepkime
14
Web
bilgilihocam.com
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Hocam ben babasına çok asi ve hayırsız bir evlat idim ne yazık ki babam vefat etti şimdi ona yaptıklarım ve yapamadığım düzgün evlatlık için çok pişmanım ciğerlerim yanıyor delirecek gibi oluyorum unutamıyorum çok pişmanım ve kendimi affedemiyorum annemde 5 sene önce öldü bir kardeşim var hem yetim hem öksüz kaldık.

Kendimden korkuyorum acımı nasıl hafiflete bilirim. Bilmiyorum sürekli abdestliyim namazımı kılıyor yasinimi okuyorum ama dünyada iken babama yaptıklarım terbiyesizliklerim isyanlarım aklıma geldikçe ölesim geliyor..:(

Değerli ziyaretçimiz, baba hakkı şüphe yok ki İslam dininde çok önemlidir. Zira Kuran ı Kerimde Yüce Mevla’mız “of bile demeyin” buyurmaktadır. Ancak sizin bu hatanın farkında olmanız ve telefi etme derdi ile dertlenmeniz çok güzel bir şey. Bu durumda tek yapabileceğiniz ve yapabileceğiniz en güzel şey babanızın ruhuna Kuran ı kerim okumak ve babanızın adına hayırlar yapmaktır. Babanız yaptığınız bu iyiliklerden Yüce Mevla’mızın izni ile haberi olacaktır. Kardeşinizi de ihmal etmeyiniz. Yüce Mevla’mız yardımcınız olsun.

Üst Alt