♥ Bak Bundan Böyle Bir Ruhum ♥ 1549070865 1549070865 bakartikbirruhum5c54f2183a6f0bakartikbirruhum5c54f2183a6f0 http:img65imageshackusimg656782hayalet2op8 yas sevgili beceremedim doyurmayı seni benle, gitmek fiilen gerekliydi üzülme sevgili, vedaları da vardır baharların, yaprak dökümünü yaşarsın istemesen de sözünden dönmek için zamansızız şayet de ama yetemediği yerde, gitmelidir sevgili saçlarımı kestirmek hiç aklımdan geçmezdi demek oysa birşeyler olmuş bana fakat senin kıyamadıklarına kıyar olmuşum aynaya bakamayacağım bu geceden daha sonra saçlarımı taramayacağım senin dokunmaya kıyamadığına ben kıydım sevgili aramak ama tekrar ve aklıma gelmemişsin bu yüzden seni sevdiğimi sanmama rağmen gitmeliyim sevgili vadesi dolmuş günlerimizin sana güldüğüm, öldüğüm sana düşünme sevgili, düşünülmeyi haketseydim, yanına olurdum ve vesi yok ama gittim, kıydım zamansız hangi bahanenin ardına sığınabilirim ancak şimdi değmezim hiçbirşeye! yalnızlığın adil değil fakat benim ama adil sanırsam oysa ben seçtim! yok oluşumun tarihçesinde, bana eşlik etmiyor fazla zamandır varlığın bu yüzden küstüm sevgili, seni sevemeyişime inat, varlığımın hazzını yüreğime yasakladım bundan böyle seni koyamadığım düşencem de, ben de yokum çünkü sensiz; yakan bir korum ola ki de hepsinden öte, yalnızlığını âmâ kuyulara haykıran, dolunayın tanık olduğu, bir hayalet ruhum hala hayattayım ola ki de, peki sen; varlığımdan farkında olan mısın?