Son Konu

BALMAIN TÜRKİYE’DEKİ İLK BUTİĞİNİ AÇTI

makaleci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
f845e09c-7647-48ff-871f-e3120d176568-balmain.jpg

Balmain İstanbul Güçlü Center, markanın kreatif yöneticisi Oliver Rousteing ve Studio AMV tarafından tasarlanan Balmain yeni mağaza konseptine münâsib olarak hazırlandı.

Dinamik ve süratli yapısıyla İstanbul’un lüks moda markaları için en âlâ lokasyonlardan biri olduğunu söyleyen Balmain CEO’su Massimo Piombini, “Türkiye, uzun vadedir olmak istediğimiz güçlü pazarlardan biri. Kuvvetli Center bünyesindeki butikler, marka konumlanmamızla ve sunulan hizmetler ise müşterilerimizin beklentileriyle  örtüşüyor. Balmain Kadın- Erkek RTW ve aksesuar koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturacak olan Balmain İstanbul Çekişmeli Center butiğinin, markamızın kesimdeki güçlü büyümesine ek sağlayacağına inanıyorum’’ dedi.

fb8f0532-6a84-4e5d-a6c5-3f5d5e7069f8-4341bd23-fc4c-4c80-a599-93a0d910951b

Birincisi bir yıl evvel Milano da Via Montenapoleone’de müşterilerle buluşan yeni Balmain butik konsepti için, Balmain Kreatif Yöneticisi Oliver Rousteing’in yönlendirmesi ile, Studio AMV mimarları modaevinin Parizyen köklerine odaklandı.

Balmain’in yeni prototipinin pek çok cepheden markanın koleksiyonlarının gerisindeki temel prensipleri yansıttığını belirten Rousteing, ‘’Her defile, Balmain’in eşsiz mirası ve ustalığına atıfta bulunurken, ekibim ve benim için herşeyden değerlisi günümüz jenerasyonunun hayatına ve giyinme üslubuna hitap eden dizaynlar yaratmak. Tüm Yeni butik tasarımlarımızda da kelam konusu geçmiş ile çağdaşlığın bileşimi göze çarpıyor. Parkeler, pervazlar, avizeler, perdeler ve aynalar klasik elementlere atıfta bulunsa da hedefimiz müze yahut oyuncak bebek konutu tasarlamak değil. Tersine, tarihi ögelerden yola çıkarak dizaynların çağdaş ve en düzgün materyallerden ustalıkla tasarlanmasına ihtimam gösteriyoruz. Yeni butiklerimizin her vakit, Balmain ordusunun kendini konutunda hissedeceği mekanlar olduğunu biliyorum’’ diyor.

Üst Alt