Son Konu

Barbaros dizisinden bomba tanıtım fragmanı! Barbaros'un konusu nedir? Barbaros'un oyuncuları

Garfield

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
barbaros_dizisinden_bomba_tanitim_fragmani_barbarosun_konusu_nedir_barbarosun_oyunculari_1624262128_9023.jpg

Vatandaşların merakla belediği Barbaros dizisi için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Osmanlı Dönemi'ne damga vurmuş Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak, başrolünde Engin Altan Düzyatan (Barbaros Hayrettin Paşa Hızır Reis) ve Ulaş Tuna Astepe'nin (Oruç Reis) olduğu Barbaros dizisi için heyecan sürüyor. Peki Barbaros'un konusu nedir? Barbaros'un oyuncuları kimlerdir?
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenen Barbaros dizisi için sonunda resmi bir detay geldi. Hatta gelen ilk detaydan fazlası oldu ve Barbaros ilk tanıtım yayınlandı. Çok kısa bir fragman oldu ama ilk tanıtımda yer alan bazı sahneler, dizinin ne kadar iddialı olacağının adeta kanıtı olacak nitelikte. Barbaros ilk tanıtım videosunda dikkat çeken bir başka kısım ise dizinin sahneleri oldu. Dizide savaş sahnelerinin çok dikkat çekeceği zaten biliniyordu. Fakat gördüğümüz şu ki beklentilerden çok daha iyi savaş sahneleri olacak.

Payitaht Abdülhamid dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor. Yine bir dönem dizisiyle ekranlarda yer alacak olan dizi bu kez Barbaros Hayrettin Paşa'nın dönemini anlatacak. Osmanlı Dönemi'ne damga vuran kaptan Barbaros Hayrettin Paşa, o dönemlerde Osmanlı'nın deniz gücünü diğer devletlere kanıtlamıştı. Tarihe altın harflerle ismini yazdıran dönemin kaptanı aynı zamanda kahraman bir erkek kardeşi vardı.

O da Oruç Reis'ti. Oruç Reis'in güçlü harita bilgisi ve Barbaros Hayrettin'in stratejileri birçok zaferle sonuçlandı. Geçtiğimiz gün yapımcı Yusuf Esenkal sosyal medya hesabında Barbaros'un çekimlerinin başladığını gösteren bir paylaşımda bulundu. 

Ti5AJ_1617201047_35.jpg

30 Mart'ta çekimleri başlayan dizinin setinden de ilk kareler geldi. Dizinin çekimleri için "Hysteria" projesinin  Mısırlı ödüllü yönetmeni Adel Adeeb, "Black Sails", "Vikingler" ve "Homeland" projelerinin görüntü yönetmeni Maher Maleh, Traian Aleksandrov ise Milenov ise dövüş koreografı olarak geldi.

Dizinin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan ise yayın tarihi hakkında konuştu. Düzyatan, 'Biz çalışmalara başladık. Devam da ediyoruz. Herhalde eylül ayında yayında oluruz.' dedi.

İşte o fotoğraflar:

VfLoV_1621840427_2644.jpg

CgwzR_1621840401_102.jpg

exFp7_1618306235_7583.JPG

F4299_1618306295_3759.JPG

Q34dJ_1618306361_9601.JPG

VjHeG_1618306403_0484.JPG

9auBo_1618306441_1908.JPG

BARBAROS DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul karakterini onayan Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz dizisinde üstün başarı sergileyen Ulaş Tuna Astepe dizisin başrol oyuncularını oynayacak. Dizide ayrıca ünlü sanatçı Yetkin Dikinciler ve Payitaht Abdülhamid dizisinin Tahsin Paşa'sı Bahadır Yenişehirlioğlu da yer alacak. Yapımcılığını Yusuf Esenkal'ın üstlendiği dizinin diğer oyuncuları genellikle sosyal medya hesabında duyuruyor. 

BAŞROL OYUNCULARINDAN İLK KARE 

Yusuf Esenkal son olarak sosyal medya hesabından iki başrol oyuncusuna ait bir fotoğraf paylaştı. İkilinin saç sakal uzatmaya başlaması ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Heyecanları artıran bu paylaşıma rekor beğeni ve yorum yağdı. 

cqOlG_1604473141_174.jpg

BARBAROS'UN KONUSU NEDİR?

Osmanlı Devleti'nin unutulmaz imparatorluğuna imza atmayı sağlayan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak. Kaptan-ı Derya lakabıyla bilinen Hayrettin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm kıyıları egemenlik altına almayı başaran Barbaros Hayretin Paşa'nın en büyük destekçisi kardeşi Oruç Reis oldu. Barbaros Hayrettin Paşa'nın asıl adı ise Hızır Reis'tir. 

Üst Alt