Son Konu

Başkan Oran 3’üncü Masal Evi’ni Germiyan’da açıyor

klimaci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
bha_51_e9a6a133152f42897d8e.jpg

Göreve geldiği günden bu yana verdiği kelamları tek tek gerçekleştiren Lider Oran, çocukların toplumsal gelişimleri için uygun şartları sağlamak, annelerin ekonomik hayata iştirakini sağlayacak mesleksel eğitimler vermek için kurulan okul öncesi eğitim ve bakım merkezlerinden üçüncüsünü Germiyan’da hayata geçiriyor.

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Çeşme Belediye Lideri Oran, Çeşme Belediyesi bünyesindeki üçüncü Masal Evi’ni yakında hizmete açıyor. Reisdere ve Ovacık’tan sonra üçüncü masal meskenini Germiyan’da hizmete sokan Oran, Çeşmeli bayanların ekonomik hayata katılması hedefiyle faaliyete açılan Masal Evi’nde çocukların da eğitim alacağını söyledi.

“Hem eğitim, hem istihdam”

Çeşme’nin her yerine yayılması planan “Masal Meskenleri hakkında konuşan Oran, “Sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak ‘Masal Ev’lerimizin ikincisini hayata geçiriyoruz. Çocuklar toplumsal etkinliklerden faydalanırken, annelerimiz de aile iktisadına katkı sağlayacak eğitimler alacaklar. Böylelikle Masal Evler’i hem eğitim hem de istihdama katkı fonksiyonu görecek. Tıpkı vakitte bu merkezlerimizde gençlerimize de iş imkanı sağlamış olacağız” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Üst Alt