Daha önceden Battlefield 3 ve Battlefield 4 gibi dikkat çekici yapımları ücretsiz olarak dağıtan Amazon, bu oyunlara bir yenisini daha ekledi. Şimdi de Battlefield 1 Amazon Prime Gaming aboneleri için ücretsiz oldu.
Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Amazon Prime abonesi olan kullanıcılar Prime Gaming üzerinden alabilecekleri kod sayesinde 1. Dünya Savaşı temalı Battlefield oyununu 4 Ağustos tarihine kadar Origin kütüphanesine ekleyebilecekler. Oyunu bir defa kütüphanesine ekleyen oyuncular, kalıcı olarak Battlefield 1’e sahip olabilecekler.
Battlefield 1’i ücretsiz olarak indirebilmeniz için önce ayda 7.90 TL ücretle Amazon Prime abonesi olmanız gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra da Battlefield 1’i Origin kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebilirsiniz.
Battlefield 1 ücretsiz
Adım: Battlefield 1’e ücretsiz olarak sahip olmak istiyorsanız, ilk olarak buradaki linke tıklayarak Battlefield 1’in sayfasına gidin.
Adım: Hesabınızla giriş yapın ve karşınıza çıkan ekrandan ”Şimdi talep et” butonuna tıklayın.
Adım: Bu işlemi de tamamladıktan sonra ‘Kod Talep Edin’ seçenine tıklayın. Ardından yine karşınıza çıkan ekrandan Battlefield 1’in kodunu kopyalayın ve bilgisayarınızda yer alan Origin uygulamasını başlatın.
Adım: Origin uygulamasını başlattıktan sonra sol üst köşede yer alan Origin seçeneğine tıklayın. Ardından da Redeem Product Code‘u seçin ve kopyaladığınız kodu açılan sekmeye yapıştırın.
MİNİMUM
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10