B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ağu 2023 #1 Bebekler İçin Çorba 5+ay Ek Besin Tanımı İçin Materyaller 1-2 orta uzunluk havuç 1 adet patates 1 çorba kaşığı irmik 3 su bardağı su Bebekler İçin Çorba 5+ay Ek Besin Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Bardak ölçüsü 200 ml. Bütün gereçler doğranır. İrmik de koyulur pişmeye bırakılır. İsterseniz blender isterseniz süzgeçte ezerek verebilirsiniz tercih problemi ben patates ezeceği ile ezdim biraz pütürlü verdim. Bebekler İçin Çorba 5+ay Ek Besin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Bebekler İçin Çorba 5+ay Ek Besin Tanımı İçin Materyaller 1-2 orta uzunluk havuç 1 adet patates 1 çorba kaşığı irmik 3 su bardağı su Bebekler İçin Çorba 5+ay Ek Besin Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Bardak ölçüsü 200 ml. Bütün gereçler doğranır. İrmik de koyulur pişmeye bırakılır. İsterseniz blender isterseniz süzgeçte ezerek verebilirsiniz tercih problemi ben patates ezeceği ile ezdim biraz pütürlü verdim. Bebekler İçin Çorba 5+ay Ek Besin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı