G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ara 2023 #1 Bella Hadid Makarnası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet penne makarna 1 paket krema 1 adet soğan 3 adet sarımsak 2 adet orta boy domates 1-2 kaşık domates salçası 1 su bardağı kaşar peyniri Bella Hadid Makarnası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Makarnamızı tuz, su, zeytin yağı ile haşlıyoruz. Sıvı yağı ekliyoruz. Boş bir tencereye küçük küçük doğradığımız soğanları ekliyoruz. Ardından rendelediğimiz sarımsağı ekliyoruz ve kokusu çıkana kadar kavuruyoruz. Doğradığımız domatesleri ekliyoruz. Daha sonra salçayı ekleyerek karıştırıyoruz. Domatesler soğanlarla özdeşince paket kremamızı ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Tuzumuzu ekliyoruz. (ben baharat kullanmadım ama dilerseniz karabiber kullanabilirsiniz. ). Son olarak kaşar peyniri de ilave ederek sosumuzu hazırlıyoruz. Üzerine makarnayı ekliyoruz ve karıştırıp her yere dağıtıyoruz. Afiyet olsun ). Bella Hadid Makarnası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Bella Hadid Makarnası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet penne makarna 1 paket krema 1 adet soğan 3 adet sarımsak 2 adet orta boy domates 1-2 kaşık domates salçası 1 su bardağı kaşar peyniri Bella Hadid Makarnası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Makarnamızı tuz, su, zeytin yağı ile haşlıyoruz. Sıvı yağı ekliyoruz. Boş bir tencereye küçük küçük doğradığımız soğanları ekliyoruz. Ardından rendelediğimiz sarımsağı ekliyoruz ve kokusu çıkana kadar kavuruyoruz. Doğradığımız domatesleri ekliyoruz. Daha sonra salçayı ekleyerek karıştırıyoruz. Domatesler soğanlarla özdeşince paket kremamızı ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Tuzumuzu ekliyoruz. (ben baharat kullanmadım ama dilerseniz karabiber kullanabilirsiniz. ). Son olarak kaşar peyniri de ilave ederek sosumuzu hazırlıyoruz. Üzerine makarnayı ekliyoruz ve karıştırıp her yere dağıtıyoruz. Afiyet olsun ). Bella Hadid Makarnası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı