Son Konu

'Benden ne olur' filmi vizyona giriyor! Aslı Kızmaz'ın gözyaşları geceye damga vurdu

Garfield

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
benden_ne_olur_fiminin_cekimleri_basladi_1599200719_9513.jpg

'Benden Ne Olur' kitabının uyarlaması yapılan sinemasının galası yapıldı. çekimleri başladı. Başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Işık Fettahoğlu ve Selin Şekerci sinemada ünlü isimlerin akın ettiği merasime Aslı Kızmaz'ın gözyaşları geceye damga vurdu.

14 Ocak'ta vizyona girecek olan Aslı Kızmaz'ın kitabından uyarlanan Benden Ne Olur? sinemasının özel gösterimi gerçekleştirildi. Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün yaptığı, 21'inci yüzyılın çağdaş bayanının eğlenceli maceralarını perdeye taşıyacak Benden Ne Olur'un özel gösterimine Ertuğrul Özkök, İlker Kızmaz, Ali Atay, Furkan Andıç, Cem Cücenoğlu, Dilara Kırmıt, Sitare Akbaş, Alican Aytekin, Gökhan Mumcu, Sevda Baş ve Burak Güneş üzere sinema, televizyon ve toplumsal medya dünyasından ünlü isimler katıldı.

ASLI, HAZAL'I GÖRÜNCE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Gösterime rahatsızlığı sebebiyle katılamayacağı düşünülen sinemanın başrol oyuncusu Hazal Kaya, geceye saatler kala test sonucu negatif gelince tertibe katıldı ve tüm grubu sevince boğdu. Kaya'yı karşısında gören Aslı Kızmaz ise gözyaşlarına hakim olamadı. Gösterim öncesi düzenlenen basın toplantısında Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Aslı T. Kızmaz, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

KAYA: BU İŞİN İÇİNDE OLMAK MEMNUNLUK VERİCİ

Sinemada Sertab Bal karakterini canlandıran ünlü yıldız Hazal Kaya, "Gelip gelemeyeceğim belirli değildi bu sabah azimle negatife döndüm. Bu sinema tam pandeminin ortasında çekildi, daha aşı yoktu ortada. Hepimiz için umut ışığı oldu aslında o vakitte sete çıkıp çalışıyor olmak. O günden beri de daima umut ışığı üzere hayatımızda bu sinema. Nihayet vizyona çıkıyor, nihayet beşerlerle paylaşabileceğiz çok memnunuz. Çok tatlı bir bayan kıssası. Bana gelen senaryolar ortasında ve izlediğim romantik güldürüler ortasında birinci kez bir bayanın hayatta yolunu bulmasını, yanlışlarını, zaaflarını bu kadar açıkça izliyoruz. O yüzden bu işin içinde olmak çok memnunluk verici. Arkadaşım yazdı, arkadaşlarım oynuyor. Bizim için aile işi üzere bir iş. Dediğim üzere umut ışığı ve memnunluk çeşmesi umarım hepiniz için o denli olur" dedi.

ARIKAN: HAZAL'A AŞIK OLDUM, HER SAHNEDE AĞLADI

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlatan Enis Arıkan ise "Gerçekten şahane bir bayan öyküsü. Ben dün izleme fırsatı buldum, Hazal'a aşık oldum. Ben her sahnede ağladım. Ağlanacak sahneler olmadığında da ağladım, zira Hazal'a çok aşık oldum. Bence şahane bir performans. Dün konuta gittiğimde 3 saat konuştuk ve ona neden ağladığımı anlattım. Onun yeteneğine ağladığımı anlattım. Şahane bir iş çıkardığını anlattım. Bu problemli günlerde sinemaya giden seyircilerin kalbine dokunacağımıza inanıyorum, onları keyifli edeceğimize çok inanıyorum. Yeterli seyirler diliyorum" sözlerini kullandı.

SİNEMANIN ÇEKİMİNDEN YENİ KARE

Onur Tuna ve Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu, Hazal Kaya'yı tekrar setlere döndüren sinema sineması 'Benden Ne Olur'dan yeni bir fotoğraf geldi. Kaya, oğlu Fikret Ali'nin kucağında olduğu bir makyaj imali sahnesinden anını paylaştı. Fikret Ali toplumsal medyada tekrar babası Ali Atay'a benzetildi.

BENDEN NE OLUR SİNEMASINDAN BİRİNCİ KARE

'Benden Ne Olur' sinemasının başrol oyuncusu olarak sevilen oyuncu Hazal Kaya'nın oynayacağı kısa bir mühlet evvel açıklaması yapılmıştı. Hazal Kaya'ya sinemada eşlik edecek olan isim muhakkak oldu. Kaya'nın partneri güzel oyuncu Onur Tuna olacağı açıklandı.

Aslı Kızmaz'ın kaleme aldığı Benden Ne Olur kitabından sinemaya uyarlanan sinemanın başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan yer alacak. Sinemanın çekimleri öncesinde rol arkadaşı Hazal Kaya ile buluşan Onur Tuna birlikte çekilen fotoğraflarını "Geliyoruz dostlar" notuyla paylaştı.

Bir kitap uyarlaması olan sinemada Hazal Kaya, hayatında büyük işler başaran bayanları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayıp arayan gözü kara bir bayanın kıssasını canlandıracak.

Üst Alt