Son Konu

Benım dünyam

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Benım dünyam Güzel geldin dünyama Kürtaj 5 Ekim: Bugün var edildim Buradayim Varim Müthi$ bir duygu bu Var oldugumu az önce annem ve babam bilmiyor Bir elma çekirdeginden bile küçügüm Ama ne de olsa, ben benim Varim ya! Bu bana yetiyor Az Önce bedenim belirsiz bir şekilde, yüzüm yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum Bir kiz olacagim ve baharda çiçekleri sevecegim 19 Ekim: Biraz büyüdüm Kimildamam olası degil Annem demin farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum Kalbini dola$ip gelen simsicak kan bana geliyor Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini $imdiden hissediyorum Annem beni fazla sevecek Annem için hoş bir sürpriz olacagim 23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzimi biçimlendirmeye ba$ladi Dudaklarimda onun dokunu$unu hissediyorum Bu elin dokundugu yerler dudagim damagim oluyor Dü$ünün bir yil sonradan bu elin dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim Dudagimdan ve dilimden sözler dökülecek Nasıl Olursa Olsun önce Anne!diyecegim Anne duyuyor musun beni? Seninle konu$acagim Sana gülecegim Kimilerine kadar hâlâ daha var degilmi$im… Nasil olur? Varim ve gülücükler sunacak dudaklarim da edinmek üzere ya… Hem sonradan bir ekmek kirintisi ne dek minik olursa olsun yine ekmektir Pek degil mi annecigim? Ah bir konu$abilsem! 27 Ekim: Bugün o kadar mutluyum Ýçimde tatli bir kipirti ba$ladi Artik bir kalbim var Kalbim atmaya ba$ladi Hayatim her tarafında böyle atip duracak Sevgilerle dolduracagim kalbimi Tipki anneminki gibi Annem bedeninde iki kalbin pat diye atmaya ba$ladigini bilseydi ne dek sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasim: Her gün birazcık daha büyüyorum Kollarim ve bacaklarim da biçimlenmeye ba$ladi Hele bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim $u ayaklarim da tamamlansin da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz Ola Ki birlikte okula gideriz 12 Kasim: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük $eyler Aman Allah'im parmaklarim da çikmaya ba$ladi Bunlarla çiçek toplayacagim, annemin elini tutacagim, kalem tutacagim Olur Ya de güzel bir $iir yazacagim Annecigim, orada misin? Ellerimi ellerinin arasina ayarlamak için sabirsizlaniyorum 20 Kasim: Oh, nihayet Annem doktora gitti Burada oldugumu ögrendi Ya$asin! Hekim teyze özel bir cihazla gördü beni Ultrason diyorlarmi$ Resmimi bile çekti Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim… 25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor Fakat henüz kiz oldugumun farkinda degiller Onlara sürpriz yapacagim 10 Aralik: Bugün yüzüm tamamlandi Artik iki hoş gözüm, bir küçük burnum, dudaklarim ve yanagim var… Anneme benziyorum galiba… id 13 Aralik: Artik çevreme bakabiliyorum Etrafim fazla karanlik ama olsun yine de mutluyum Ya$iyorum ve varim Kisa bir vakit daha sonra gün i$igini görebilecegim, renkleri ve çiçekleri taniyacagim Rüyamda gördüm Dünyada gökku$agi diye bir $ey varmi$ Onu fazla merak ediyorum Annecigim, babacigim sizin yüzünüzü de görecegim Tani$acagiz… Mutlu olacagiz Gülü$ecegiz 24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik Annecigim, senin kalbinin seslerini duyuyorum Benim kalbimin ati$larini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum Sesin ne değin tatli… Hiç duymadigim bir $ey bu… Güzel ve saglikli bir kiz olacagim Kollarinda uyuyacagim, yüzüne bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksin Çok seveceksin, degil mi? 28 Aralik: (84 gun sonradan)Anne burada bir $eyler oluyor Hekim abla neden mutsuz bakiyor böyle Sen aci çekiyor gibisin Kalp seslerin degi$ti Sustun Benimle niye konu$muyorsun anne? Anne… Anne… Annecigim… Yüzümde soguk bir $ey hissediyorum Anne, yüzümü parçaliyorlar Anne bir $eyler yap… Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canim yaniyor anne Anne… Ayaklarimi parçaliyor bu $ey anne Beni sana baglayan damari kopardilar anne… Anne kalbimi parçaliyorlar… Annecigim… Anne… Anne… An… Ah! Kürtajiniz tamamlandi hanimefendi Geçmi$ olsun! Ben bu hikayeyi okuduğumda göz yaşlarına boğulmuşdum Siz ne hiss ediceksiniz bilmiyorum Sadece kürtaj yaptirmak isteyen herkesden rica ediyorum bir daha düşünün Biz kimiz ki, Allahın verdiyi canı alıyoruz Her kesin yasama hakkı var Bunu düşünün lütfen  

Üst Alt