B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 May 2024 #1 Betul Demir Ağladın Ya Betul Demir Ağladın Ya Şarkı sozleri Bu aşk coktan yol almış Ve sen bana goresin İyi yerisin kalbimin Ben unuttum her şeyi Gormeden tam gerceği Boşver, boşver Ağladın ya, kıyamam donerim nedensiz Ağladın ya, inadım geciyor bedelsiz Gozyaşınla bir acı bitiyor sonunda Ağla şimdi istiyorsan mutluluktan Bu aşk coktan yol almış Ve sen bana goresin İyi yerisin kalbimin Ben unuttum her şeyi Gormeden tam gerceği Boşver, boşver Ağladın ya, kıyamam donerim nedensiz Ağladın ya, inadım geciyor bedelsiz Gozyaşınla bir acı bitiyor sonunda Ağla şimdi istiyorsan mutluluktan
Betul Demir Ağladın Ya Betul Demir Ağladın Ya Şarkı sozleri Bu aşk coktan yol almış Ve sen bana goresin İyi yerisin kalbimin Ben unuttum her şeyi Gormeden tam gerceği Boşver, boşver Ağladın ya, kıyamam donerim nedensiz Ağladın ya, inadım geciyor bedelsiz Gozyaşınla bir acı bitiyor sonunda Ağla şimdi istiyorsan mutluluktan Bu aşk coktan yol almış Ve sen bana goresin İyi yerisin kalbimin Ben unuttum her şeyi Gormeden tam gerceği Boşver, boşver Ağladın ya, kıyamam donerim nedensiz Ağladın ya, inadım geciyor bedelsiz Gozyaşınla bir acı bitiyor sonunda Ağla şimdi istiyorsan mutluluktan