Son Konu

bi kız ve ben birincil kere böyleyim yardımmm...

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
kız fazla tatlı fazla şeker vede güzel en azından benim için ve olay şu sevgilim warkende(bundan böyle değil) hep bu kız karşıma çıkar içim bi değişik olurdu hayallerime hatta rüyalarıma girerdibnde kızlarla iyi anlaşırım, geneldede onlar beni bulur ve konuşkan girişken biriyimdirbı kıza içime açıcak duygularımı ifade edecek olsam rahatlıkla gider yüzyüze herşeyi sölerimişin aslı kız benden üç yaş küçuk sanırım sorun burda başlıo ve busene benim okul bitti olur ya göremeyecegim kızı daha ama hala hergece rüyalrımda düşlerimde belkide tasavvuftaki durum gibi ulaşamadıkça gelişen bi mecnunluk halisınıf arkadaşlarım kız sana bakıo fln der bnde olmaz die geçiştirirdmçünkü 1 ay içinde okuldan ayrılacam ve daha çok acı çekeceğimi düşünürdmkız bndn hoşlanıomu bilmem ama nedense hergeçengün hayellerimde büyüyo ola ki kızı arayıp buluşabilirm belki sadece konuşabilirim ama bi türlü kalkışamıorum nedense?yani konuşsamda devam edemiyecegini düşünüorm görmüycm etmiycm uzun zaman yanında çok nadir olabilecem bu durumda nası ilerler die soruorum kendime ve susuorumlakin insan söylediklerinden çok söyleyemediklerndn vicdan azabı duyarya her gecen gün öle olu bnmki?ne naypmalıyım bilmorum??yani problem biraz yaşı biraz onu göremeyecek yaradılış yada başka bişy ama konuşmamı engelleyen bişylr warwe o ulaşılmaz epeyce daha fazla baglanmaya başladım öteki kızlar gözüm görmz oluo o bennm küçük bebeğimm oldu

olaylar istişare ettikçe kolay çözüme kavuşurmuş sorarım size gamzeyi göremeyen bu mecnun ne yapmalı???

inattentive akadaşım yaşları ve konuyu biraz açmamı itemişsin
hocam bn 18 kız 16 arada yaş 2 ama 9sınıfı bu yıl biitirdi bnde okuluokula birincil geldiğindede birincil muhabbet ettiği bndmnormal bi muhabbet gördüğümzde slmlaşıp hal hatır sorma daha ilerie gitmesini istemedim oda yaklaşmadı fzla ztnbunu en yakın arkadaşı(genelde her zaman beraberler)kız bana yazmaya başladı defalarca yanıma gelio muhabbet fln sonradan sevdiğim bi öğretmen geldi bk kız böyle fakat o kardeşin yaşında olmz deyince sevdğm kız için birincil darbeyi yedim(kızım sana diom gelinim sn anla)snra kızla muhabbeti kestm bn kız başkasıyla çıktıbeni unuttu fakat ben onun arkadaşı yane sevdğim kızı hç unutmadım arkadan arkaya hp yanındaydım korudum kolladm okulda o bilmedno bni seviomu sevmiomu bilmiom çıktığı warmı onuda derhal msnde grşoz fakat ne o ileri gidio ne bn sadece slm slm nbr ii o kadr söyleyemiyorumda oda yaklaşmıo napcm bilmiom şayet fakat her geçen gün daha fazla bağlanıom platonikleşio ve büyüyo(ilk kere bi kızı isteyipde birlikte olamadım hatta ilk defa söyleyemedm ama böyle şeylere alışkınımdır nolcak diyip girerdm konuya we gerisi gelirdi belkide birincil kere gerçektn aşık oluorum

Üst Alt