Kaldırılamayan program nasıl kaldırılır?
Denetim Masası'nı açın ve tıklayın
Programlar ve Özellikler . Kaldırmak istediğiniz programı bulun, üzerine sağ tıklayın ve Kaldır'a gidin.
Bilgisayarınızda yüklü olan bir programı tümüyle kaldırmak için hangi seçeneği kullanmalıyız?
Program Ekle veya Kaldır
Seçeneğini Kullanmak Böylece karşınıza daha ayrıntılı
bir "Denetim Masası" penceresi gerekir. 4- Pencerede yer alan simgeler arasından "
Program Ekle veya Kaldır"
seçeneğini bulun ve üzerine çift tıklayın. Karşınıza sisteminizde
yüklü olan tüm programların listesi ve açıklamaları gelecektir.
Yüklü yazılım nasıl kaldırılır?
Başlat düğmesine ve ardından Denetim Masası seçeneğine tıklayın. Programlar altında Program kaldır'a tıklayın. Program kaldır veya değiştir penceresi açılır. Kaldırmak istediğiniz programı seçin.
Program Ekle Kaldır programı nerede?
Anahtarı sildikten sonra Başlat'a tıklayın, Ayarlar'ın üzerine gelin ve Denetim Masası'na tıklayın. Denetim Masası'nda
Program Ekle/
Kaldır'a çift tıklayın.
Program Ekle/
Kaldır'da, kayıt defteri anahtarını sildiğiniz programın listede olmadığını doğrulayın.
Program bilgisayardan tamamen nasıl kaldırılır?
- Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.
- Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı ya da Kaldır/Değiştir'i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.
Windows 7 de program nasıl kaldırılır?
Uygulamayı kaldırmak için,
Windows 7 tarafından sağlanan kaldırma programını kullanın.
Windows simgesine tıklayarak başlayın. 2. sağ bölmede Denetim Masası'na tıklayın. 3. programlar 'ın altında, öğeyi Kaldır'ı tıklatın.
Bilgisayarda yüklü bulunan bir programı kaldırmak için yapılması gerekenler nelerdir?
Başlat öğesine tıklayın ve "
programlar ve özellikler" yazın.
Programlar ve Özellikler öğesine tıklayın.
Program Kaldır veya Değiştir penceresi görüntülendiğinde kaldırılacak veya değiştirilecek
programı tıklayarak seçin. Kaldır/Değiştir öğesine tıklayın.